Prsten za podršku borbi protiv nasilja u obitelji

Avon poziva svaku ženu, svakog muškarca, svaku osobu koja prezire nasilje, da kaže glasno STOP!

Avon u Hrvatskoj od 2011. godine sudjeluje u globalnoj kampanji borbe protiv nasilja nad ženama kako bi javno i glasno i ovdje progovorili o problemima s kojima se žena današnjice suočava.

avon-womanU Avonovom katalogu u ponudi su posebni proizvodi sa znakom beskonačnosti koje svatko od nas može kupiti i tako donirati, učinit barem jedan korak u podizanju svijesti o ovom problemu. Neto prihod dobiven prodajom tih proizvoda vraća se lokalnoj zajednici za borbu protiv nasilja nad ženama, kampanjama buđenja svijesti ili direktnim donacijama. U Hrvatskoj je svaka 3 žena zlostavljana, a najčešće je to od strane bliske muške osobe. Žene se još uvije boje govoriti, okreće se glava, pravi se da se to događa nekom drugom.

avon-slogan„Nasilje nad ženama svakodnevica je koje svi trebamo biti svjesni, ne okretati glavu, usuditi se zaustaviti konflikt i reći NE! Ponosni smo što smo i u Hrvatskoj dio globalne kampanje, kroz svoje lokalne akcije i donacije donirali smo više od 300.000kn. U Avonu smo osmislili i dizajnirali posebne proizvode sa simbolom vječnosti, simbolom naše borbe: narukvica, ogrlica, prsten, šalica koji su vam uvijek dostupni u katalogu.“ – kaže Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

avon-prstenPRSTEN LUCIA, 35kn – Simbol vječnosti budi solidarnost i jedinstvo svih žena diljem svijeta u borbi protiv ovog opakog nasilja. Nosite i vi ovaj simbol. Vaše donacije su važne, zahvaljujući njima činimo razliku.

Oglas

Komentiraj

komentari