Prva biciklistička utrka Dukat Fit u Zadru

U utrci Dukat Fit i tri Dukatino utrke za djecu natjecali su se ljubitelji vožnje bicikla svih uzrasta, od trogodišnje djece do iskusnih biciklista  

Zadar, 5. lipnja 2017. – Dukat je ovog vikenda u Zadru organizirao prvo dalmatinsko izdanje biciklističke utrke Dukat Fit i to za sve dobne skupine – od trogodišnje djece do iskusnih biciklista. Nagrade Dukata i sportskog sponzora Decathlona dodijeljene su najbržim natjecateljima u tri Dukatino utrke za djecu te utrci Dukat Fit za odrasle. Dukat biciklističke utrke organizira već šest godina s ciljem promicanja fizičke aktivnosti  i zdravih životnih navika te urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza.

Nakon pet biciklističkih utrka održanih u Zagrebu veseli me što smo bicikliranje, kao jedan od najpopularnijih načina rekreacije, doveli i u Dalmaciju. Želja nam je bila potaknuti Zadrane svih uzrasta  da se i prije početka službene turističke sezone aktiviraju te provedu vrijeme s obitelji i prijateljima na otvorenom“, izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

Događanje je započelo trima Dukatino utrkama za djecu u kojima su oni najmlađi od 3 do 5 godina snage odmjerili na stazi dugoj 100 metara, dok su djeca od 6 do 8, odnosno od 9 do 12 godina biciklirali 1,2 kilometra. Odrasli natjecatelji vozili su četiri kruga po Boriku ukupne dužine 7,1 kilometara.

Nakon utrka svi su se osvježili proizvodima iz inovativne linije Dukat Fit sa mliječnim proizvodima bogatim proteinima: mliječni proteinski napitci (čokolada, vanilija, banana), proteinski jogurti (jagoda-crveno voće i tropsko voće-đumbir) i quark (svježi sir bogat proteinima – natur i jagoda), a koji su posebno pogodni za konzumaciju nakon fizičke aktivnosti.

Sljedeća biciklistička utrka Dukat Fit održat će se u rujnu na zagrebačkom jezeru Jarun.

Više o utrkama saznajte na www.dukatfit.hr te na Facebook stranicama www.facebook.com/DukatFit i www.facebook.com/Dukat.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari