RAZMIJENI ONO ŠTO SU KLINCI PRERASLI ZA ONO ŠTO KLINCIMA TREBA!

PREUZMI NOVU MOBILNU APLIKACIJU „BIPO KLUB“ ZA RAZMJENU DJEČJIH STVARI I OPREME

Jedan od načina na koji mame već generacijama olakšavaju prve godine jedne drugima je običaj razmjene dječjih stvari.

Djeca vrlo brzo prerastaju stvari – od odjeće, pribora, opreme i namještaja. Razmjena se stoga nameće kao jedno od logičnih rješenja. Zato je od sada dostupna nova besplatna mobilna aplikacija BIPO KLUB koja pomaže roditeljima razmijeniti sve ono što su djeca prerasla za ono što djeci trenutno treba.

Primjerice, ako nemate u krugu prijatelja, obitelji nikoga od koga bi mogli posuditi dječju opremu, odjeću, obuću ili ako pak nemate kome proslijediti dječje stvari koje su vaši mališani prerasli, aplikacija BIPO KLUB je brzo i učinkovito rješenje za nagomilane prerasle dječje stvari ili idealna pomoć u potrazi za odgovarajućim predmetom.  Aplikacija je potpuno besplatna i jednostavna za korištenje.

Objavi svoj oglas i pronađi što ti treba – u blizini!

Kako bi postali dio zajednice za razmjenu dječjih stvari potrebno je nakon instalacije izraditi vlastiti profil, a nakon toga nude vam se mogućnosti pretraživanja oglasa po kategorijama, ključnim riječima i po lokaciji, što će vam olakšati pretragu, a zatim i razmjenu s drugim mamama.

I objavljivanje vlastitog oglasa je vrlo jednostavno: izravno iz aplikacije možete fotografirati predmet koji želite objaviti u oglasu. U oglas možete staviti jednu ili više fotografija, te napisati kratke informacije kojima opisujete predmet.

Aplikacija ima svoj vlastiti sustav poruka za razmjenu, pa se osoba koja je dala oglas može vrlo brzo kontaktirati, a svaka razmjena ocjenjuje se i od strane samih korisnika.

Ova nova mala zajednica mama koje si međusobno pomažu može napredovati, baš kao i njihovi mališani! Isprobajte je i vi i skinite je preko sljedećih linkova:

Android: bit.ly/Bipo-aplikacija-android

iOS: bit.ly/Bipo-aplikacija-iOS

 

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari