Reciklirajte svoja božićna drvca!

IKEA poziva sve građane da recikliraju svoja božićna drvca i time umanje svoj utjecaj na okoliš i doprinesu očuvanju prirodnih resursa, a svima koji do 24. prosinca kupe božićno drvce ispred robne kuće IKEA Zagreb, IKEA daruje 90 kuna na poklon kartici . 

Svi posjetitelji iskorištena božićna drvca mogu ostaviti u kontejneru ispred robne kuće IKEA Zagreb u Poslovnoj zoni Zagreb istok, a IKEA će pristigli drvni otpad pretvoriti u sekundarnu sirovinu pogodnu za izradu materijala poput furnira i šperploče.

Recikliranju otpada u svim IKEA robnim kućama pridaje se velika pažnja, pa tako posjetitelji diljem svijeta mogu u robne kuće donijeti stvari koje im više ne trebaju poput starog namještaja ili baterija, a IKEA će se pobrinuti da te stvari budu ponovno iskorištene ili reciklirane. Robna kuća IKEA Zagreb tako je reciklirala 94% (900 tona) otpada prikupljenog tijekom prošle godine i uz to ostvarila 116.850 kuna dobiti prodajom otpada kao sekundarne sirovine.

IKEA Grupaje od 2009. do sada uložila 1,5 milijardu eura u rješenja koja koriste solarnu i energiju vjetra, a IKEA Grupa i IKEA Zaklada najavile su ulaganja od ukupno 1 milijardu eura u transformaciju poslovanja na ekonomiju s niskom razinom ugljika i podršku zajednicama na koje klimatske promjene najviše utječu.

Ovih blagdana IKEA daruje 90 kuna na poklon kartici svima koji do 24. prosinca kupe božićno drvce ispred robne kuće IKEA Zagreb, a poklon kartica se može iskoristiti od 6. siječnja 2016. u robnoj kući IKEA Zagreb u poslovnoj zoni Zagreb istok. U svojoj ponudi IKEA ističe različitih visina sječene nordijske jele iz domaćih nasada.

Za posjetitelje zagrebačke robne kuće IKEA je priredila posebnu adventsku ponudu: popuste na odabrani proizvod svaki dan do 24. prosinca.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari