Rotary Klub Zagreb Donji grad najavio novu humanitarnu kampanju „Mogu sve“ za 2019. godinu

Zagreb, 21. prosinca 2018. –  Rotary Klub Zagreb Donji grad je sinoć održao prigodno Božićno druženje svojih članova. Na druženju su se uz članove okupili brojni ugledni Zagrepčani među kojima su bili glumica Ana Vlienica, Marko Fak, Leo Radeljak, Ivan Alajbeg, Lana Bedeković Rosadnić i drugi. Druženju je dodatnu notu topline i blagdanske atmosfere dalo i ozračje Fuliranja na Strossmayerovom trgu, bajkovitom dijelu Adventa u Zagrebu.

Okupljeni članovi su nazdravili svemu dobrome u 2018. godini i zaželjeli da 2019. bude još bolja. Tim povodom su istaknuli kako će se aktivno pobrinuti barem za djelić dobra koje će donijeti sljedeća godina. U Božićnom duhu, najavili su svoju kampanju „Mogu sve“ kojom tijekom 2019. žele educirati roditelje djece s respiratornim problemima, ali i osigurati potrebna sredstva Klaićevoj bolnici za njihovo liječenje.

Blagdansko druženje su začinile dobre želje, vesela atmosfera i tradicionalne, maštovito prezentirane, delicije iz Rougemarinovih adventskih kućica.

Oglas

Komentiraj

komentari