S MALCIMA I UHU U NOVU ŠKOLSKU GODINU

Mala žuta stvorenja pronašla su svog gospodara školskog pribora – UHU ljepila u sticku

uhu-malciIzgubljeni u potrazi za svojim idealnim gospodarom, mala žuta stvorenja, koja pričaju čudnim jezikom, obožavaju banane, te pritom osvajaju velike i male školarce, pronašli su svog favorita unutar školskog pribora. Neodoljivi i simpatični legendarni Malci junaci, Kevin, Bob i Stuart, odlučili su uljepšati nove školske početke svim školarcima, pa je tako „žuta epidemija“ zahvatila i UHU ljepila u sticku, neophodan dio školskog pribora, koji će uz likove iz crtića Malci potaknuti samo pozitivne emocije.

UHU kao lider u školskoj kategoriji, svake godine ostvaruje novu suradnju s vodećim filmskim kompanijama korištenjem licenci. Ove godine UHU predstavlja Back to school na jedinstven način kroz novu licencu filma Malci i proizvode s likovima iz istoimenog animiranog filma, a sve kako bi školsku sezonu učinio drugačijom i zanimljivijom.

Tom prilikom, UHU predstavlja i novu formulu ljepila u stiku koja se sastoji od čak 95% prirodnih sastojaka. Za čvršće i brže lijepljenje, nova formula će zadovoljiti potrebe svakog kreativca. UHU ljepilo u stiku najprodavanije je ljepilo u segmentu ljepila za školu i ured u Hrvatskoj. Karakteristike ljepila su jednostavno i lako nanošenje, jedinstveni čep s navojem koji štiti ljepilo od isušivanja, jednostavno nanošenje, a da pritom ne gužva papir, te formula bez otapala pa se UHU ljepilo lako ispire vodom.

UHU ljepila danas predstavljaju nezaobilazni dio školskog pribora, te su prisutna u više od 120 zemalja, a koristi ih više od 600 milijuna potrošača diljem svijeta.

UHU ljepila u sticku s likovima Malca u prodaji su u svim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. Cijena za UHU stick (8,2g) iznosi 8,99 kn.

UZ UHU SE ZALIJEPI UZ SMARTPHONE

uhu2

Zalijepi se za odlične pogodnosti i sudjeluj u posebnoj akciji UHU ljepila i TELE2.

Vjernost se uvijek isplati, pa kupnjom bilo koja 2 UHU proizvoda u razdoblju od 01.08. do 15.10.2015. ostvaruješ 5 odličnih pogodnosti:

  • Smartphone
  • Tele2 sim karticu s 3 kn
  • 200 Mb podatkovnog prometa
  • 100 SMS poruka za početak
  • 50% bonus kuna sljedećih 12 mjeseci.

Dovoljno je da u najbližem Tele2 prodajnom mjestu pokažeš račun kao dokaz kupovine i svoju osobnu iskaznicu. Detalje provjeri na tele2.hr/UHU.

uhu

 

Oglas

Komentiraj

komentari