S vjesnicima proljeća iz Pampersa i dm-a stižu iznenađenja za mame i bebe

Kako bi ovog proljeća i mame i bebe uživale u trenucima punim ljubavi, posebno su im iznenađenje pripremili dm, Pampers i Hippy Garden –  za kupnju tri paketa pelena Pampers Premium Care mame će dobiti tuniku Hippy Garden.

Majke su jedva dočekale proljeće i prve zrake sunca kako bi sa svojim mališanima provele što više vremena u prirodi. Kako boravak izvan kuće zahtijeva i više rezervnih stvari koje majke moraju ponijeti za bebe, najčešće se dogodi da sebe stavljaju u drugi plan. Za svaku mamu najbitnije je da njenoj bebi bude udobno, da bude suha, da joj je toplo te da joj pruži svu svoju ljubav.

Imajući to na umu, Pampers i dm su se i ovog proljeća potrudili osigurati najbolje za bebe, ali i mame. Naime, sve mame koje tijekom travnja kupe tri paketa pelena ili pelena-gaćica Pampers Premium Care na poklon dobivaju tuniku Hippy Garden koja je oduševila i poznatu voditeljicu i mladu mamu Zlatu Muck:

„Ugodno sam se iznenadila kada sam vidjela da su Pampers i dm ponovno pripremili iznenađenje za mame. Tunika Hippy Garden prava je modna poslastica kakvu si mame ne priušte prečesto. Sigurna sam da će biti oduševljene. “

Osim tunikom, mame će biti oduševljene i inovacijom koja stiže iz Pampersa, a riječ je o najmekšoj Pampersovoj peleni ikada, koja omata bebinu kožu u čistu ljubav. Njezi kože s 5 zvjezdica sada su pridodani svilenkasto mekani materijali te jedinstveni upijajući kanali koji osiguravaju ravnomjernu raspodjelu vlažnosti.

Mekoća je beznačajna ako je ne prati suhoća

Pampers zna da čak i najluksuznija mekoća ne znači ništa bez suhoće te stoga njegove pelene Premium Care nude do 12 sati suhoće. Radi se o prvim i jedinim pelenama s upijajućim kanalima koji ravnomjerno raspoređuju vlažnost, a njihov indikator mokre pelene javlja roditeljima da je vrijeme za promjenu pelene kako bi mališani u potpunosti uživali u ljubavi koja ih okružuje.

Zahvaljujući njezi kože s pet zvjezdica koju pruža Pampers Premium Care, majke i njihovi i mališani uživat će punim plućima u svakom trenutku.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar