Savršeno majčinstvo je u ‘nesavršenosti’

Zagreb, 14.11.2019. –  Da li je savršeno majčinstvo u ‘nesavršenosti’­? Upravo je to bila glavna tema na prvoj ‘Becutanovoj radionici za mame’ u prekrasnom ambijentu Magnolia slastice, na kojoj su se okupile brojne mame kako bi iskreno ispričale svoju priču o majčinstvu i izazovima s kojima se svakodnevno susreću te vječitom dilemom – da li su dovoljno dobre u svojoj majčinskoj ulozi.  Marijana Batinić je imala ulogu voditeljice ove lijepe priče, dok su Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac ispričale svoju priču sa svim izazovima i dilemama s kojima se svakodnevno susreću od rođenja svojih djevojčica. Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je sa svojim dugogodišnjim iskustvom ispričala priču o majčinstvu uz dragocjene savjete te kako sve dileme lakše prebroditi i majčinstvo učiniti lakšim i još ljepšim.

Povodom ovog lijepog druženja Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac su dale izjavu: ‘Veseli nas biti dio Becutanove lijepe priče gdje smo zajedno sa svim mamama podijelile naše iskustvo, te vjerujemo međusobnim savjetima  pomogle u ovoj zahtjevnoj ali najljepšoj ulozi – ulozi majke. Svi mi imamo ljepše i one malo manje lijepe trenutke s kojima se susrećemo kao roditelji, ali sigurne smo da je svaka mama, najbolja mama. Becutanova radionica upravo pomaže svim mamama i daje nam neprocjenjive savjete i podršku, od prvog dana djetetova rođenja.’

Naša ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je izjavila: ‘Rani ’emocionalni dijalog’ putem kože važan je za cjelokupni razvoj djeteta, počevši od uspješnog dojenje, taktilne stimulacije interakcije od prvog dana nakon rođenja. Na današnjoj Becutanovoj radionici za mame naglasak je bio na važnosti ranog fizičkog kontakta putem kože, počevši od rađaonice preko prvog kupanja, svakodnevne njege i brige za dijete. ‘

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Alkaloid AD Skopje

Alkaloid AD Skoplje je tvrtka koja gotovo osam desetljeća djeluje u području proizvodnje lijekova, kozmetičkih i kemijskih proizvoda i preradu botaničkih sirovina. Alkaloid AD je dioničko društvo koje se sastoji od dva profitna centra: farmacija i kemikalije te kozmetike i bilja. Postoje dvije podružnice u zemlji uz 18 podružnica i 3 predstavništva u inozemstvu (Srbiji, Crnoj Gori, Kosovu, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Švicarskoj, Bugarskoj, Turskoj, Ukrajini, Ruska Federacija i SAD ). Tvrtka ima oko 1600 zaposlenih u upravnom sjedištu i oko 450 zaposlenika u podružnicama i predstavništvima u inozemstvu.

 

Oglas

Komentiraj

komentari