Saznajte kako se odvijalo veliko slavlje u Livnu!

Bravo, Zlatko! Ponosu naš!

25. srpnja 2018. – Deseci tisuća ljudi jučer su slavili sa svojim herojem, Zlatkom Dalićem u njegovom rodnom Livnu. Srebrni trener Svjetskoga prvenstva u Rusiji nešto je prije 22 sata došao na doček održan na gradskom stadionu Zgona, inače stadionu NK Troglava.

Razdraganoj masi poručio je da nikad nije zaboravio od kuda je krenuo te je zamolio okupljene da im u središtu pozornosti budu ljubav i tolerancija, „molim vas da iz Livna ode poruka mira, tolerancije, zajedništva i ljubavi. Mi ne šaljemo negativne poruke nego pozitivne poruke, poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje, a sve drugo poštujemo i mi smo ponosni ljudi. Neka bude sve dostojanstveno, kako mi to znamo. Sa puno ljubavi i tolerancije prema svima“.

Nakon ovih poruka usmjerenih srcu progovorio je Miroslav Ćiro Blažević ustvrdivši da ga je učenik nadmašio; „ja kao njegov učitelj sam iznimno sretan kada učenik nadmaši učitelja. On je od najveće institucije kao što je FIFA dobio priznanje kao najbolji trener. Znači prešao me u svemu. Vjerujte mi da sam sretan zbog toga“.

Svojom pjesmom ovaj su događaj uveličali, među ostalima, Thompson, Jole, Mate Bulić i Miroslav Škoro, a među okupljenima bili su i Miro Bulj, Ljubo Ćesić-Rojs, Ante Rebić, Željko Glasnović, Franjo Arapović…

A.P.

Oglas

Komentiraj

komentari