Saznajte što vas očekuje u Uzbuni na Zelenom Vrhu

Ususret dolasku Uzbune na Zelenom Vrhu na velika platna, Koko je osmislio tajnu web stranicu (http://www.uzbunanazelenomvrhu.hr) koja će vam otkriti što ćete gledati u novom filmu o Koku. Prije nego li sadržaj web stranice postane dostupan svima, Koko je za najmlađe detektive pripremio mali izazov i omogućio im da otključaju tajni sadržaj iz filma. Postanite i vi detektiv, riješite zagonetku i pogledajte što vas očekuje u filmu Uzbuna na Zelenom Vrhu koji 26. siječnja stiže u hrvatska kina.

Putevima koje samo on dobro poznaje, Koko vas ponovno vodi na uzbudljivu avanturu koja ovoga puta kreće od samog početka. Tako ćemo u Uzbuni na Zelenom Vrhu doznati što se događalo prije Koka i duhova, kako je Koko ustvari postao detektiv i koji su bili prvi slučajevi misterioznih razbojstava koje su on i njegova družina uspjeli riješiti.

Uzbuna na Zelenom Vrhu svojevrsni je prednastavak popularnog serijala dječjih detektivskih filmova o Koku (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt), nastalog prema romanima Ivana Kušana. Riječ je o prvom dječjem filmskom serijalu u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja. Režiju novog nastavka serijala potpisuje redateljica Čejen Černić, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Film proizvodi Kinorama, a distribuirat će ga 2i Film. Razvoj projekta podržali su Hrvatski audiovizualni centar i Program Kreativna Europa – potprogram MEDIA, dok je proizvodnju filma podržao Hrvatski audiovizualni centar.

Sve o novim avanturama Koka i njegovih prijatelja pratite na službenoj Facebook stranici Uzbune na Zelenom Vrhu.

Oglas

Komentiraj

komentari