Scool Fest – najveći studentski događaj godine u Zagrebu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski Centar u suradnji s RNB Confusionom i Studentskim.hr najavili su sedmodnevni studentski spektakl koji će se održati na tri lokacije u centru Zagreba, od 21. do 28. svibnja 2016. godine.

Scool Fest u novom izdanju biti će besplatan za sve posjetitelje, a pružit će sportski, edukativni i zabavni program kakav Zagreb nije doživio od Univerzijade iz prošlog stoljeća.

Događanje počinje jednim od najstarijih studentskih tuluma – Šarijadom koja odavno nije samo domski tulum. Od 22. do 25. svibnja u Studentskom domu Cvjetno naselje održavat će se konferencija, paneli i edukativne radionice na kojima možete naučiti više o poduzetništvu i zapošljavanju mladih, sustavu visokog obrazovanja i kvaliteti studiranja u RH te hrvatskom studentskom standardu u usporedbi s onim europskim.

Događanju će prisustvovati i brojni ugledni gosti iz svijeta poduzetništva i obrazovanja. U sportskom dijelu Festa 26. i 27. svibnja u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom održat će se Studentski dan sporta u Studentskom domu Stjepan Radić sa brojnim sportskim disciplinama iz programa; futsal, nogomet 3 na 3, ulična košarka, odbojka, trčanje i mnogim drugim. Posjetitelje očekuju i vrijedne pojedinačne i timske nagrade sponzora, a najavljen je i dolazak nekih poznatih hrvatskih sportaša. Za one koji nisu baš sportski tipovi održat će se brojna zabavna natjecanja poput skakanja u vreći i beer pong.

U dvorištu Studentskog centra u Savskoj 25, 25. i 27. svibnja održati će se veliki open air koncerti te after partyji na tri floora unutar SC-a. Na jednom od koncerata, u srijedu 25. svibnja nastupaju Neno Belan i Edo Maajka s početkom u 20 sati, dok će u petak 27. svibnja u dvorištu SC-a nastupiti Ljetno Kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja. Finale glazbenog dijela festivala biti će u klubu VIP na trgu Bana Josipa Jelačića u subotu 28. svibnja.

Više detalja i cijeli program uskoro će biti dostupni na službenoj stranici te na Facebook stranici.

Ulaz na sva događanja je besplatan, ali ograničen pa ćete stoga ulaznice za zabavni program morati rezervirati putem Entrio.hr sustava na stranici WWW.SCOOLFEST.COM!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari