Serija orginalnih online edukativnih crtića za vaše klinace

Snažan utjecaj na psihološki razvoj djece imaju crtani filmovi. Uz igru, oni su glavni izvor zabave. U fazi ranog djetinjstva djeca ne razlikuju maštu od realnosti. Bitno je da i internetski sadržaj kojeg djeca u najranijoj dobi konzumiraju sadrži i edukativne vrijednosti. Crtani filmovi trebaju biti pozitivna i zdrava okolina za djecu. Upravo je ta premisa bila nit vodilja u razvoju hrvatskog edukativnog serijala crtanih filmova na YouTubeu za djecu do tri godine.

Od dječje higijene do životinja!

Dukatinovi prvi kratki originalni crtani filmovi kroz pjesmu i privlačne animacije obrađuju različite teme poput navika vezanih uz higijenu, redovite obroke i spavanje, važnost igre s prijateljima, upoznavanje sa životinjama i bojama, a djecu će potaknuti na istraživanje i kreativnost. Djecu je ponekad teško natjerati da prije spavanja operu zube, a ako prije spavanja pogledaju novi hrvatski crtani film na YouTubeu koji je tematski vezan uz higijenu, vjerojatnost da će djeca prije spavanja s radošću prati zube se povećava.

Jednostavan, zabavan i pamtljiv sadržaj!

Crtani filmovi u potpunosti su prilagođeni djeci do treće godine. Jednostavnog su i pamtljivog sadržaja, a kad uđu u uho teško izlaze – pa čak i roditeljima. Serija sadržava 6 crtanih filmova, a iako su tematski prilagođeni djeci do treće godine, mogu ih gledati i djeca i vrtićke dobi. Osim što će djeca naučiti i pravilno izgovarati riječi, naučit će pjevušiti i stvorit će osjećaj za glazbu. Ne zaboravimo da se navike stvaraju od samog početka života. Zato stisnite play i zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića!

M.Z.

 

Oglas

Komentiraj

komentari