Skandinavska sigurnost – filozofija koja garantira sigurnost vaše djece

U Zagrebu održana BeSafe radionica o sigurnosti djece u prometu

Zagreb, 28. siječanj,  2020.– Odabir prave autosjedalice koja odgovara vašem životnom stilu katkad može biti izazov, zato je BeSafe održao radionicu kako bi pomogao svim (budućim) roditeljima. Ova norveška tvrtka posvećena je inovacijama i svaku novu generaciju autosjedalica prilagođava potrebama i životnom stilu modernih roditelja i djece – tako je nastala i nova rotacijska linija autosjedalica.

 

View this post on Instagram

 

Prva rotacijska autosjedalica iz BeSafea koja ima rotaciju za 360 stupnjeva.

A post shared by BeSafehrvatska (@besafehrvatska) on

Svi roditelji koji su se pridružili radionici održanoj u poznatoj zagrebačkoj boutique trgovini Choconiila’s imali su priliku saznati više o tzv. skandinavskoj filozofiji sigurnosti koja preporučuje korištenje autosjedalica u suprotnom smjeru od smjera vožnje sve do 4. godine starosti djeteta. Iza te filozofije krije se činjenica kako su vrat i glava djeteta najosjetljivije točke kada dođe do prometne nesreće i stradavanja djece u njima, a autosjedalica postavljena u suprotnom smjeru upravo smanjuje rizik od ozbiljnijih ozljeda zadobivenih prilikom nesreća.

Na radionici su roditelji imali priliku čuti kako je u Hrvatskoj tek jedan dio dječjih autosjedalica pravilno postavljen što nikako ne može biti zadovoljavajuće, niti roditeljima niti tvrtkama koje proizvode autosjedalice. Upravo zbog toga su predavači na BeSafe radionici Martin Moe, direktor za međunarodnu prodaju u BeSafeu i Neda Zubović Mihaljević, direktorica iz Mikroedre d.o.o., istaknuli važnost poznavanja regulativa, pravilnog korištenja i odabira autosjedalica.

Roditeljima je prezentirana jedna od najsigurnijih linija autosjedalica na tržištu: iZiTurn i-Size, iZi Twist B i-Size i iZi Twist i-Size čije su mogućnosti rotacije i postavljanja oduševile sve prisutne roditelje.Ono što izdvaja ove rotacijske autosjedalice od drugih na tržištu je UniversalLevel Technology™ sustav koji omogućava optimalan kut autosjedalice bez obzira u kojem se automobilu ona postavlja. Zbog toga roditelji više ne moraju brinuti imaju li sportski ili obiteljski automobil jer glavica njihove djece dok se voze u suprotnom smjeru uz ovu tehnologiju više neće padati.

iZiTurn i-Size autosjedalica ima mogućnost potpune rotacije od 360° stupnjeva i omogućava roditeljima da lakše izvade ili stave dijete u autosjedalicu, odnosno da mu mogu pristupiti u svakom trenutku iz svakog kuta. iZiTurn i-Size autosjedalica ima ugrađenu zaštitu od bočnih udara u školjci sjedala te podesivi naslon u 6 položaja koji prati rast djeteta. iZi Twist B i-Size autosjedalica namijenjena je vožnji djece u suprotnom smjeru. Zahvaljujući jedinstvenom umetku za novorođenče koji se postavlja u sjedalicu BeSafe Baby Shell™ i mekom potpornom jastučiću Newborn Hugger™ ova se autosjedalica može koristiti od rođenja do 4. godine starosti djeteta.

iZi Twist i-Size autosjedalica također je namijenjena vožnji u suprotnom smjeru, a podsjećamo da je taj smjer i do 5 puta sigurniji od smjera vožnje. Rotacija sjedalice prema vratima automobila omogućava lagan pristup autosjedalici i djetetu, a Two-Fit Cushion™ pruža dodatnu udobnost i stabilnost. Ove autosjedalice pružit će vašem djetetu sigurnost i udobnost bilo da putujete na kraće relacije ili na dulja putovanja, a njihova praktičnost oduševit će roditelje.

Zapamtimo, djeca su naša budućnost, zato je njihova sigurnost i udobnost na prvom mjestu, a prvi korak ka tome je odabir prave autosjedalice!

Preporučene maloprodajne cijene:

iZi Twist B i-Size: 5.169,00 – 5.389,00 kn
iZi Twist i-Size: 4.429,00 – 4.649,00 kn
iZi Turn:4.649,00 – 4.879,00 kn

Oglas

Komentiraj

komentari