Snježno kraljevstvo 2 stiže u kina 21. studenoga, započela pretprodaja ulaznica!

Zagreb, 8. studenoga   – Nastavak Snježnog kraljevstva munjevitom se brzinom približava našim kinima – već kroz koji tjedan svi će mališani moći zaviriti u dobro poznato kraljevstvo Arendelle kao i otkriti nove avanture princeze Ane i kraljice Elze! Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže 21. studenoga u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma.

Nakon što je animirani film Snježno kraljevstvo 2013. postao planetarno popularan i osvojio djecu diljem svijeta, oborio sve rekorde gledanosti te ujedno osvojio niz nagrada uključujući Oscara i Zlatni globus za najbolji animirani film te tako ostvario epitet najutjecajnijeg animiranog filma svih vremena, vrijeme je za nastavak i nove avanture princeze Anne i kraljice Else! Snježno kraljevstvo 2 u kina stiže 21. studenoga, u sinkroniziranoj verziji i distribuciji 2i Filma.

Sjajna je vijest što je pretprodaja ulaznica već započela i ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Započela je pretprodaja ulaznica – ulaznice za pretpremijernu projekciju 20. studenoga možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.


Nastavak Snježnog kraljevstva ponovno će režirati dvojac Chris Buck i Jennifer Lee. Animirani film Snježno kraljevstvo ekranizirana je adaptacija bajke Snježna kraljica Hansa Christiana Andersena, o neustrašivoj skandinavskoj princezi Anni koja uz pomoć kršnog gorštaka Kristoffa, njegova vjernog soba Svena i naivnog snjegovića Olafa, kreće na opasno putovanje i potragu za svojom sestrom, kraljicom Elsom, čije su ledene moći zatočile njihovo kraljevstvo u vječnu zimu.

Zašto je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju i prijeti njezinom kraljevstvu. Zajedno sa sestrom Annom, Kristofom, Olafom i Svenom, ona kreće na opasno, ali nezamislivo putovanje u nepoznato, u začarane šume i tamna mora iza kraljevstva Arendelle. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva, Elsa je strahovala da su njene moći prejake za ovaj svijet. U novom nastavku filma, ona živi u nadi da moraju biti dovoljne.

‘Ako je film ‘Snježno kraljevstvo’ završio s idejom ‘živjeli su sretno zauvijek’, onda nastavak filma predstavlja dan poslije te sreće’, kaže redateljica Jennifer Lee. ‘Život vam prepriječi put. Baca vam neočekivane kuglice. Dakle, ovdje je riječ o učenju kako pronaći vlastito mjesto u svijetu, činiti ono što je dobro, sve one odrasle stvari koje morate činiti. Još uvijek ima zabave i humora, ali ovo je duboko emotivna priča o otkrivanju tko bismo mi zapravo trebali biti,’ zaključuje Lee.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar