SOS Dječje selo Hrvatska i CEWE otvorili izložbu humanitarnog karaktera

Naš svijet je lijep – Our World is Beautiful u tunelu Grič

Zagreb, 1. travnja 2019. – SOS Dječje selo Hrvatska, u partnerstvu s tvrtkom CEWE, u ponedjeljak 1. travnja otvorilo je izložbu humanitarnog karaktera Naš svijet je lijep – Our World is Beautiful u tunelu Grič. Izložba je humanitarnog karaktera, pa tako, osim što posjetitelje inspirira da čuvaju ljepote prirode, motivira ih da pomognu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koja odrastaju u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Građani i posjetitelji grada Zagreba tako su dobili dobar razlog da svoje gradske šetnje tijekom travnja usmjere prema tunelu Grič, gdje ih čeka postav inspirativnih fotografija, a ulaz je besplatan.

Izložba se odvija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića.

Sve do 30. travnja unutrašnjost tunela krasit će 40 radova s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine – ‘CEWE Photo Award 2017′ tvrtke CEWE koja je partner SOS Dječjeg sela Hrvatska.

‘SOS Dječje selo Hrvatska već 27 godina uspješno stvara brižan dom za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. U našem radu imamo i veliku podršku građana, prijatelja i donatora. Hvala vam što nam pomažete i hvala našim parterima iz tvrtke CEWE što su omogućili ovu izložbu’, izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.

‘Izložba fotografija u Tunelu Grič putem koje pomažemo SOS Dječje selo Hrvatska, kao i aktualni natječaj fotografija ‘CEWE photo award 2018/2019’, u kojem ćemo za svaku prijavljenu fotografiju organizaciji SOS-Kinderdorf International donirati 10 euro centa, je samo jedan od načina na koji pokušavamo globalno i lokalno pomoći ovu organizaciju. U tri godine, koliko surađujemo sa SOS Dječjim selom Hrvatska, izgradili smo lijepe uspomene u društvu djece, djelatnika i cijele SOS obitelji’, rekao je Igor Roth, regionalni direktor CEWE grupe.

Prilikom razgledavanja posjetitelji će moći donirati SOS Dječje selo Hrvatska putem mobilne aplikacije i 2D kodova, a koji će biti postavljeni u tunelu Grič, te dati svoj doprinos sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Stoga Vas još jednom pozivamo da tijekom travnja posjetite izložbu u tunelu Grič.

Oglas

Komentiraj

komentari