Spas u zadnji čas! 6 super ideja edukativnih igara kao poklon za Božić!

Svima ponekad nedostaje ideja što djeci pokloniti za Božić, zato vam mi donosimo nekoliko ideja koje vam mogu pomoći u osmišljavanju savršenog poklona.

  1. Društvena igra Moji osjećaji

„Moji osjećaji“ je edukativna društvena igra o emocijama koja na zabavan način pomaže djeci razumjeti njihove vlastite osjećaje i osjećaje drugih. Putem zabave djeca će moći povezati 8 specifičnih situacija i misli sa odgovarajućim emocijama. Na taj će način otkriti 8 emocija i bolje shvatiti kako je to osjećati se ljutito, opušteno, zgroženo, sretno, uzbuđeno, uplašeno, iznenađeno i tužno. Igru možete kupiti na njihovoj WEB STRANICI i na Tisku. Trenutno je igra na 15% popusta koji traje do 01.01.2020., pa košta 159,00 kn.

  1. Upoznaj ljudsko tijelo

Kutija Upoznaj ljudsko tijelo obuhvaća golemu magnetnu ploču osmišljenu kao operacijski stol: s pomoću pet kompleta dijelova sastavlja se ljudsko tijelo!Sa 56 magnetna dijela gradi se kostur, mišići, organi, srce i zubi.
U kutiji je i knjižica od 96 stranica koja na zabavan i vrlo zanimljiv način dijete uvodi u tajne ljudskog tijela.
Na njezinim će stranicama svaki mlad i znatiželjan um pronaći odgovore na sva pitanja koja bi mogao imati o velikim zagonetkama ljudskog tijela.
Pojmovnik i objašnjenja na kraju knjige djetetu će pomoći u razvitku razumijevanja tog nevjerojatnog stroja, a igrama i testovima na kraju moći će provjeriti svoje znanje.

Više pročitajte na stranici Školske knjige. Cijena igre je 149,00 kn.

  1. MISS FACA – IGRA SLOŽI LICA

IDA DIDACTA igra potiče napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih. Igra je na 5% popusta, a na WEB STRANICI otkrijte mnoge zabavne igre po kategorijama: motoričke, senzomotoričke, senzoričke, didaktičke igre, slagalice, igre građenja i konstruktori, istraživačke igre, socijalno-emocionalne igre (emocije, lutke za poticanje empatije, društvene igre, domino, memory), interaktivne i simboličke igre, kreativne igre i igre na otvorenom).

  1. BRAINBOX društvena igra

Na stranici Znanja (https://znanje.hr/kategorija-proizvoda/brainbox/540005030) potražite ovu super zabavno edukativnu igru za cijelu obitelj 😉 To su igre pamćenja raznih tematika (Prve boje, Moja prva matematika, Svijet, Naučimo engleski, Moje prve slike, životinje, Prvi brojevi, Kartice pričalice – ispričaj svoju priču) Najeftinije.hr možete pronaći i druge igre na popustu.

Princip Brainbox Svijet je igra koja će unaprijedit moć zapažanja, vještinu pamćenja i znanje o svijetu u kojem živimo. Svaka kartica prokazuje glavni grad, zastave i granice, ali i prepoznatljive kulturne i druge znamenitosti. Prvi igrač uzima karticu i okreće pješčani sat. Pažljivo gleda sliku dok ne iscuri pješčani sat. Za mlađe igrače možete ga okrenuti još jednom za dodatno vrijeme. Prvi igrač predaje karticu sljedećem igraču i baca kocku. Sada odgovara na zadano pitanje na npr. ako kocka pokaže broj 2, mora odgovoriti na pitanje 2. Ako je odgovor točan, zadrži karticu. Ako je netočan, vrati karticu u kutiju, a igru nastavlja sljedeći igrač. Igrač koji nakon deset minuta prikupi više kartica pobjeđuje!

Cijene se kreću od 80,00 do 119,00 kn.

  1. Čiri – biri bajka – društvena igra pripovijedanja bajki za djecu i odrasle

Čiri-biri bajka pruža slobodu, potiče na kreativnost i smišljanje strategija kako kroz pripovijedanje zajedno riješiti neki problem pri čemu se otkriva i usvaja moralna pouka. Igranjem djeca vježbaju verbalno i emocionalno izražavanje, te odraslima kroz igru mogu ukazati na probleme koji ih muče u stvarnom životu.

Čiri-biri bajka podupire aktivno sudjelovanje u dječjem odrastanju i nudi alternativu provođenju prekomjernog vremena pred ekranima. Za više pogledajte OVDJE.

Trenutna cijena na popustu je 319,00 kn.

  1. Kuc – kuc priča je unutra iz Centra Pričaj mi

»Ku-kuc! Priča je unutra« posebno je osmišljen proizvod – didaktičko pomagalo u obliku kutije koja se sastoji od različitih dijelova te daje niz poticajnih ideja, prijedloga i materijala za zajedničko provođenje vremena djece i odraslih kroz kvalitetnu i kreativnu igru temeljenu na pričama.

Svojim pristupom didaktičko pomagalo »Ku-kuc! Priča je unutra« nudi nešto sasvim drukčije od danas uobičajenih sadržaja kojima su djeca izložena: vraća izvornost i autentičnost igre, nudi alternativu provođenju prekomjernog vremena pred televizorom i računalom, daje priliku za kreiranje posebnih načina igranja svake obitelji, na vrlo zanimljiv i osoban način podučava o svakodnevnim komunikacijskim izazovima roditeljstva. Mogu je koristiti roditelji, ali i stručne službe dječjih vrtića, škola, domova za djecu i bolnica kao didaktičko pomagalo.

Više pročitajte na njihovoj stranici Pričaj mi.

Svoj »Ku-kuc« primjerak možete nabaviti u Centru Pričaj mi, na adresi Jagićeva 11 uz prethodnu najavu na e-mail info@pricajmi.hr. Cijena kutije je 290,00 kn.

Nadam se da sam vam barem malo pomogla ili dala neku ideju za cool poklon mališanu ili pak cijeloj obitelji – sebi ili prijateljima.

Sretni i blagoslovljeni blagdani, dragi moji! 😊

Iva Sambolek, mag.paed.soc.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar