SRETNA MAMA ide na more!

Zagreb, 14. lipnja 2018. – 12. lipnja 2018., Udruga Sretna mama okupila je roditelje na Čakulaonici kako bi proslavili Obiteljski dan. Razloga za slavlje bilo je napretek, naime turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu projekta “Tisuću dana na Jadranskom moru”, dodijelila je Udruzi SRETNA MAMA i ove godine besplatno ljetovanje za 10 osoba (četvero roditelja i šestero djece) u jednom od svojih hotela u Rapcu.

Presretni smo da nas je Valamar Riviera i ove godine razveselila i omogućila samohranim roditeljima i jednoroditeljskim obiteljima ljetovanje. Ovo će biti idealna prilika da se roditelji malo opuste, napune baterije i posvete se samo svojim mališanima jer ovo je vrijeme za njih. Uvjereni smo da će svi uživati, a Valamar Rivieri zahvaljujemo od srca.“, izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge.

Udruga SRETNA MAMA je izuzetno ponosna na tvrtku VM2-cosmetics d.o.o. koja je prepoznala rad Udruge i podržala Čakulaonicu sa poklon paketima za roditelje koji su oduševili prije svega mame, a i pokojeg tatu.

„Često sudjelujemo u projektima društveno odgovornog poslovanja, stoga nam je iznimno drago da smo se pridružili i  podržali Čakulaonice i rad Udruge SRETNA  MAMA. VM2-cosmetics d.o.o. je odlučio ove radionice podržati sa Catrice proizvodima za koje smo sigurni da će uljepšati svakodnevicu mamama“, izjavila je Matilda Miličić, Voditeljica marketinga i komunikacija za Hrvatsku.

Kako je bilo na moru, saznat ćete kada se roditelji vrate, zato pratite nas i dalje:)

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar