Što kada čekate blizance ili su djeca jedno drugome do uha?

Možete li zamisliti koliki je napor za roditelje kada unutar malog vremenskog razmaka dobiju dvoje djece?

Zagreb – 28. srpanj, 2021. – Čekate blizance ili imate dvoje djece male dobne razlike? U Baby Centru pronađite Cybex Gazzele S – savršeno rješenje za obje životne situacije.

Kod blizanaca logično je razmišljati o svim onim slatkim stvarima koje se kupuju za dvoje. Ali kad čekate drugo dijete, pogotovo ako je razmak malen, imate već dovoljno stvari od starijeg brata ili sestre: posteljina za bebu, odjeća, igračke… No, zašto si ne bi olakšali život i nabavili kolica za dvoje te uživali opušteno u svim čarima roditeljstva?

Idealna kolica za takve roditelje su CYBEX kolica za dvoje Gazelle S  koja se mogu opremiti  s dvije košare i s dva sjedala, ovisno o vašim potrebama. Gazelle S kolica se mogu koristiti na više od 20 načina, u različitim konfiguracijama. Ako imate jedno dijete, a već planirate drugo, Gazelle S namješta se u kompletu s jednom košarom i dva moguća sjedeća mjesta. A ako imate samo jedno dijete, lako namještate samo jedno sportsko sjedalo ili košaru. U slučaju kada trebate postaviti autosjedalicu na kolica – nikakv problem! A za gradsku šetnju do tržnice ili trgovine – moguće je postaviti i neobičnu shopping košaricu za potpuni stil.

Cybex Gazelle S izuzetno su udobna kolica – imaju amortizaciju na sva četiri kotača, kao i u okviru kolica, za apsorbiranje udaraca na neravnom terenu. Značajke poput neovisne prilagodljive potpore za leđa i noge, velike nadstrešnice s mrežnim prozorom i prilagodljive ručke koje se namještaju samo jednom rukom, osiguravaju udobnost i djetetu i roditelju.

U takvoj situaciji se našla i Sarah Josipović, mlada mama, koja je ovo ljeto provela radno organizirajući festivale uz dvoje djece koje nije ispuštala iz vida.

U Baby Center trgovinama možete saznati više o ovim kolicima i već na samom početku planiranja obitelji olakšati si svakodnevicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

 

Oglas

Komentiraj

komentari