Što pokloniti TATI?

Želimo podijeliti nekoliko super ideja za poklon od srca vašem tati. Bez obzira na dob, hobije i interese, u širokoj lepezi ponuda Young Livinga naći ćete poklon uz koji će svaki otac dobro izgledati i mirisati. I vašem ocu obitelj je sigurno na prvom mjestu, pa neka se osjeća voljenim uz darove prirode iz Young Livinga, svjetskog lidera u proizvodnji eteričnih ulja.

Shutran®

Ako vaš otac upotrebljava istu kolonjsku vodicu od pamtivijeka, možda je vrijeme da okrene ploču i uživa u novom mirisu! Snažan muževan miris mješavine ulja Shutran oblikovan je kao mirisni poticaj osjećaju samopouzdanja, i to bez umjetnih mirisa kakvi se mogu naći u drugim kolonjskim vodicama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Young Living Europe (@younglivingeurope)

Shutran® Shave Cream

Luksuzna Shutran® krema za brijanje obogaćena je čistim eteričnim uljima i vrhunskim biljnim sastojcima za izuzetno iskustvo preciznog i glatkog brijanja. Hidratantno ulje sjemenki grožđa, maslinovo ulje te maslaci od manga i kakaa omogućuju glatko klizanje britvice, smanjujući iritaciju kože uslijed brijanja. Izvrstan izbor za muškarce koji biraju glatku i njegovanu kožu. Njegujući dodatak blagih biljnih sastojaka i čistih eteričnih ulja upravo je ono što doživljaj brijanja podiže za stepenicu više.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Young Living Europe (@younglivingeurope)

Shutran® 3-in-1 Men’s Wash

Young Living odgovara na potrebe muškaraca koji teže kvaliteti i praktičnosti. Rješenje je Shutran® 3-in-1 Men’s Wash, idealan spoj triju proizvoda: sredstva za umivanje, pranje tijela i šamponiranje. Sadrži originalnu mješavinu eteričnih ulja Shutran®, čiji muževan miris pobuđuje osjećaj samopouzdanja i kontrole. Spoj ulja Shutran®, aloe vere i ulja oraha biljke Virola sebifera daje energiju za cijeli dan tijekom svakog tuširanja. Ovo nježno, a učinkovito sredstvo obavija uistinu nezaboravnim mirisom.

Cool Azul Sports Gel          

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Young Living Europe (@younglivingeurope)

Ako je tata sportski tip, Cool Azul sportski gel odlično je rješenje za sve mišićne tegobe. Ubacite Cool Azul sportski gel u očevu sportsku torbu kako bi ga imao za masažu nakon treninga ili za učinak hlađenja. Ovaj pouzdani proizvod savršen je i za tate koji dugo sjede za radnim stolom kao podsjetnik i pomoć za redovito istezanje tijela u pauzama.

Highest Potential

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Young Living Europe (@younglivingeurope)

Stimulativna mješavina eteričnih ulja Young Living Highest Potential fantastičan je poticaj za povezivanje tijela i uma. Sastoji se od prvoklasnih ulja jasmina, cimeta i okoteje, koja odišu slatko-pikantnim mirisom. Nekoliko kapi ulja Highest Potential utrljanih u vrat dovoljno je da se spremno suočimo sa svime što dan sprema. Za snažnu dozu motivacije, potrebnu bilo za sportsku aktivnost ili druge izazove, razrijedite Highest Potential u baznom ulju i nanesite na prsta. Neka vaš otac pretoči svoje snove u stvarnost uz mirisni poticaj mješavine Highest Potential!

Sacred Sandalwood – eterično ulje bijele sandalovine

Počastite tatu nakon napornog dana eteričnim uljem bijele sandalovine, koje revitalizira osjetila okrepljujućom, toplom i slatkom aromom, nudeći pritom niz prednosti za kožu. Istančana drvenasta aroma čini ga idealnim rješenjem za opuštanje i užitak u veličanstvenoj svježini mirisa. Ulje bijele sandalovine može doprinijeti i prirodnom sjaju kože te smanjiti pojavu sitnih bora i natečenosti. Ta ga njegujuća svojstva čine idealnim izborom za očeve koji cijene profinjen i njegovan izgled.

Chivalry

Mješavina eteričnih ulja Chivalry očarat će svakoga svojim ohrabrujućim notama koje jačaju vjeru u sebe. Chivalry je inspirativan spoj originalnih mješavina ulja Valor®, Gratitude, Joy i Harmony, koja pomaže da se još odlučnije usredotočimo i osnažimo kako bismo mogli uzdizati one oko sebe i biti im od pomoći. Njegova okrepljujuća i poletna aroma motivira nas da se prema drugima odnosimo s ljubaznošću, suosjećanjem i poštovanjem.

Kolekcija „Active & Fit”

Vježbanje nije problem kad imamo dobru podršku. Ovaj jedinstveni sportski komplet rezultat je stručnog panela sportaša i ambasadora Young Livinga. U njemu ćete naći pouzdani sportski gel Cool Azul Sports Gel, ulja Deep Relief®, Peppermint, Copaiba, Eucalyptus Radiata i Thieves®. Dio je kompleta i torbica za ulja s karikom za lako pričvršćivanje na sportsku torbu. U kompletu su kao bonus i tri roll-on nastavka za još lakšu upotrebu eteričnih ulja. „Active & Fit” izvrstan je izbor za svaku sportsku aktivnost – od natjecateljskog treninga do laganih vježbi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Young Living Europe (@younglivingeurope)

 

Oglas

Komentiraj

komentari