Strašno dobra iznenađenja za sve generacije u Lidlu povodom Halloweena!

S razlogom, jer bliži nam se Halloween, oni zabavni dani kada se plašimo uz horor filmove, zbijamo crno humorne šale i zastrašujemo naše najbliže da se svi dobro nasmijemo. I ove godine Lidl je pripremio ponudu od koje ćete zavrištati – od radosti, naravno. Ne propustite genijalne Halloween proizvode za sve generacije.

Od četvrtka, 24. listopada, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći atraktivne kostime, maske, slane i slatke poslastice kojima ćete teško odoljeti.

U ponudi su šareni vještičji kolačići, genijalna Halloween tjestenina, monster pizza, vještičji medaljoni, vampirska krv – svježi sok. Zasladite se čokoladnim duhovima, jezivim čokoladnim očima, a tu je i mješavina za vještičje kolače, bundeva punjena bombonima, vampirski zubi – gumene tarantule,i ostale stravične slastice koje možete pronaći po odličnim cijenama u svim Lidlovim trgovinama. Nikako ne propustite i odličnu ponudu kostima, maski i modnih dodataka. Za nešto mlađe u ponudi su također razni dječji kostimi – vampiri, vještice, mačke, maske, obruč za kosu, šeširi.

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar