Stres je nevidljiv, ali ima vidljive učinke!

STRES NIKADA NIJE NA GODIŠNJEM ODMORU.  Godišnji odmori samo privremeno smanjuju stres!

”Odbrojavam dana do godišnjeg; samo da pobjegnem iz grada i od svih problema, obaveza, svakodnevice…” – rečenica je koju mnogi od nas naglas izgovaraju prije sezone godišnjih odmora. Ipak, po povratku u stvarnost, mnogi od nas se isto tako ”u sebi” zapitaju jesu li se stvarno uspjeli odmoriti i opustiti te koliko je ”bijeg” bio samo prividan… Jer, koliko god fizički bili odsutni od svega, psihički u nama stalno tinja jedna pandemija, puno duže poznata, prisutna i rasprostranjenija od aktualne virusne. Riječ je o pandemiji stresa. Nažalost, simptomi su brojni, a uzročnici još brojniji: ubrzani tempo suvremenog života, sve složenije privatne i poslovne obveze, ”natjecanje” sa samim sobom i sa svojom okolinom, očekivanja od samih sebe, ali i okoline…
Kako ćemo reagirati na stres, ovisi o svakome od nas, no jedno je sigurno – otežava nam normalno funkcioniranje i ostvarenje životnih ciljeva zbog kojih zapravo i jesmo pod stresom, stvarajući tako jedan začarani krug.
I dok je s jedne strane nevidljiv, s druge strane stres ima itekako vidljive učinke – uzrokuje umor, pad koncentracije, nervozu, demotiviranost, depresiju, a može dovesti i do “burnout” sindroma te fizičkih i psihičkih kroničnih bolesti. Napada želudac i pokreće upalne procese, što ostavlja posljedice na naš organizam. Uz sve to, nažalost, stres nikada nije na godišnjem odmoru.


Srećom, na našem tržištu postoji proizvod uz pomoć kojeg vi možete odmoriti od stresa. Riječ je o sinbiotiku OMNi-BiOTiC® STRESS, koji štiti stanice od oksidativnog stresa, pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom metabolizmu, stvaranju energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnoj funkciji imunološkog sustava. OMNi-BiOTiC® STRESS je psihobiotik (sadrži dobre bakterije s blagotvornim učinkom na psihu) koji iza sebe ima znanstvene studije koje potvrđuju njegovo pozitivno djelovanje te u samo jednoj vrećici sadrži devet različitih bakterijskih sojeva koji su odabrani prema znanstvenim dokazima o njihovoj djelotvornosti te 7,5 milijardi dobrih bakterija humanog podrijetla.
OMNi-BiOTiC® sinbiotici slijede sve kriterije i smjernice kvalitete preporučene od strane Svjetske zdravstvene organizacije, Svjetskog gastroenterološkog društva, Austrijskog i Njemačkog društva za probiotičku medicinu te predstavljaju najkvalitetnije proizvode koji se mogu pronaći na našem tržištu.

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 25. kolovoza su Tamara Vugrinec Matanić i Mar V Lincic. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari