Sudjelujte u velikom humanitarnom koncertu Parnog valjka za akciju KORAK U ŽIVOT

Parni valjak uključio se u veliku humanitarnu akciju Rotary kluba Zagreb Kaptol i koncertom u KD-u Vatroslava Lisinskog pomoći će stipendiranje mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U subotu, 20. veljače 2016., s početkom u 19:15 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se veliki humanitarni koncert Parnog Valjka u sklopu akcije „Korak u život‟, a za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

Rotary klub Zagreb Kaptol pokrenuo je ovu humanitarnu priču 2008. godine, kojom se stipendijama pomaže mladim ljudima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

UKLJUČITE SE I VI i kupite ulaznicu za veliki humanitarni koncert Parnog Valjka

Ulaznice po cijeni od 160 do 250 kuna mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na web-portalu ulaznice.hr , a sva sredstva bit će donirana humanitarnoj akciji „Korak u život‟. U ovu humanitarnu akciju možete se uključiti i pozivom na broj humanitarnog telefona 0609001 (6,25 kuna; PDV je uključen u cijenu) te pomoći mladim ljudima da unatoč svim životnim nedaćama imaju bezbrižno i kvalitetno fakultetsko obrazovanje.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari