Sve za ljeto u Baby Centeru i to je sve moguće jednim klikom!

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće, na jednom mjestu donosi sve što vam je potrebno za ugodno i zabavno ljeto!

Jednodijelni dječji kupaći kostim 99,99 kn, crocs roze 269,99 kn, crocs plave 234,99 kn

Zagreb – 8. srpanj, 2020.– Znate i sami, kada počnete sastavljati popis što vam sve treba na idućem putovanju na godišnji, mislite da nema kraja i da nikako sve što ste zapisali neće stati u vaš automobil. Svjesni da se ne navikavaju sva djeca jednako na promjene, roditelji posežu za svim i svačimu nadi da će to djetetu olakšati promjenu. Od igračakado omiljene posteljine, roditelji moraju voditi brigu o još mnogo stvari.

cool_club bodići _154,99kn; lucky_kiddo gaćice 59,99kn

 

Kako bi roditeljima olakšao pripreme, Baby Center je odlučio u osvježiti svoju internet trgovinu rubrikom Sve za ljeto. Tako jednim klikom možete odabrati sve što će vam trebati na plaži, uz jezero ili u vrtu. Dostava za narudžbe iznad 500 kn je besplatna te još uvijek traje akcija za članove kluba – besplatni ručnik za plažu.

Tu su laka i prenosiva kišobran kolica, prijenosni krevetići, suncobrani ili sjenila za ugodniju vožnju u automobilu.

globber_explorer_4u1_1099,99kn, romobil (rozi, plavi) 699,99kn

Za more i bazen, za vaše male sportaše ili manekene, sve je tu, pa i repelenti isredstva za zaštitu od sunca i dezinfekciju. U Baby Center trgovinama pronađite i kantice, lopatice i veliki izbor ostalih rekvizita koji će pomoći zaigrati vaše dijete na pijesku.

Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

 

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 15. srpnja su: Renata Biček Ros, Dejana Matija Težak i Petra Krpan. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari