Švicarski tjedan u organizaciji IntegralEdu agencije

 Do 19.1. IntegralEdu nudi 20% popusta na razne jezične programe ljetnih škola u Švicarskoj

15. siječnja 2018. – u uredu IntegralEdu agencije, vodećeg savjetnika za obrazovanje u inozemstvu s više od 25 godina iskustva,  od 15. do 19. siječnja 2018. godine održat će se švicarski tjedan obrazovanja namijenjen djeci u dobi od 5 do 18 godina. Tijekom ovog tjedna zainteresirani imaju mogućnost dobiti besplatno akademsko savjetovanje i 20% popusta na tečaj stranog jezika.

U Švicarskoj se nalaze neke od najboljih škola koje svojim učenicima pružaju visokokvalitetno obrazovanje i veliki izbor akademskih programa pa je jezični odmor u toj zemlji spajanje ugodnog s korisnim kombiniranjem odmora i priprema za strani jezik s interesom za buduće zanimanje. Ovisno o dobi djeteta, razini znanja i interesa, savjetnici će napraviti individualne preporuke djeci i roditeljima kako bi im pomogli u pronalaženju najboljeg programa ljetnog obrazovanja.

Jezični tečajevi u inozemstvu omogućuju najbrži i najlakši način učenja jezika, ali i društvenih vještina djece. U trajanju od dva tjedna, na potpuno drugačiji i zabavan način, djeca mogu učiti engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik, a sve u neposrednoj blizini ženevskog jezera, u predivnim Alpama ili u kozmopolitskom gradu Luganu. Svi programi ljetnih škola detaljno su razrađeni i definirani, a provodit će se pod vodstvom nastavnog osoblja koje je odabrano po visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području.  Programi će biti ispunjeni  s puno praktičnih radionica koje će uz zabavu polaznicima pružiti i odmor od studija.

U poznatoj školi Tasis u Luganu djeca i mladi  mogu učiti engleski jezik uz igranje nogometa s mladom momčadi Milana, razviti svoje kulinarsko znanje i znanje o modi, a sve dok uče engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik. U avanturističkom kampu Verbier djeca mogu naučiti kako kuhati na otvorenom, a svi stariji od 16 godina koji žele naučiti više o hotelijerstvu i upravljanju restoranima mogu unaprijediti svoje znanje u najboljoj turističkoj školi na svijetu – Hotel Institute Montreux. U ljetnim kampovima Alpadia djeca mogu usavršiti znanje stranih jezika na više lokacija u Švicarskoj ovisno o tome koji jezik žele bolje naučiti pa ljeto mogu provesti u planinskom gradiću Engelberg, Leysinu u blizini Ženeve, Asconu na obali rijeke Maggiore ili u Montreuxu. U modernom kampusu Leysin djeca mogu unaprijediti svoje znanje u području turizma uz učenje francuskog, njemačkog ili engleskog jezika, ali i kroz sportske aktivnosti poput raftinga, alpinizma ili biciklizma. Međunarodna škola Collegedu Leman u blizini Geneve nudi 12 različitih modula za buduće lidere, CSI laboratorij i druge edukativne i zabavne sadržaje.

Učenje, kampiranje, logorovanje, putovanja, mogućnost kombiniranja odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem kao i odlična iskustva dosadašnjih polaznika ljetnih programa ono su što svake godine privlači sve više novih polaznika.

Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije na http://www.integraledu.hr/swiss-week  ili pozivom na broj +385 (0)1 468-338-1.

Oglas

Komentiraj

komentari