„Svoju novu pjesmu ‘Kako nam stvari stoje’ posvećujemo svim ženama“-Pravila igre

“Kako nam stvari stoje “  pjesma o ženi i spot u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.   

Predstavljamo vam novi singl benda Pravila Igre, pjesmu simboličnog imena” Kako nam stvari stoje”.
Drugi je to singl kojim najavljuju svoj drugi album i druga pjesma koju objavljuju s pjevačem  Ivanom Penezićem.
“Ljubavna pjesma. Jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni  smo u to.  Jedva čekamo da ju čujete”,  poručuju nam dečki iz benda. “Pjesma je ovo o ljubavi, ženi, i poklon je svim  ženama za  Dana žena i za svaki  njihov dan.”
Osim izrazito emocionalnog i ljubavnog teksta pjesme “ Kako nam stvari stoje” dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.
“ Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući  za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot. “ kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.
U spotu su oni jedini muškarci , a sve ostale uloge dodijeljene su ženama.
“U spotu glume sve same žene i to uspješne žene.” dodaje pjevač benda Ivan Penezić.
“Spot prikazuje žene, koje su jednako uspješne i ženstvene i kao redateljice i kamermanke i vizažistice i organizatorice snimanja. Žene zaista mogu sve “ dodaje Ivan.
Ovom mladom zagrebačkom bendu u glazbenom životu ”stvari dobro stoje”  na domaćem terenu , a svojim glasom i stasom osvajaju i regiju. Po prvi puta će imati regionalnu premijeru pjesme na najslušanijim radijskim postajama  i jako su sretni i uzbuđeni zbog toga: “ Sretni smo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju i vole. Glazba  nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo. “
Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.
Redatelj spota je Dario Radusin, a spot je sniman u popularnom zagrebačkom klubu Opera. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica  i plesačica  Martina Ivanković . U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberka i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić , model Petra Dabelić te Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.

 

Oglas

Komentiraj

komentari