Teen pop senzacija koja je osvojila svijet dolazi u Hrvatsku!

Mjesecima tresu naslovnice tinejdžerskih portala i časopisa za mlade, a vijest koju vam donosimo zasigurno će zatresti tlo pod nogama mnogobrojnih fanova diljem Hrvatske i regije!

Trofors, gradić na sjeveru Norveške, iznjedrio je dva velika talenta. Petnaestogodišnji blizanci Marcus i Martinus, šarmantni su mladići rođeni za glazbenu scenu. Iako su oduvijek bili skloni zabavnoj industriji, njihova je priča uistinu započela pobjednom na norveškom nacionalnom pjevačkom natjecanju, na kojem su debitirali s autorskom pjesmom ‘’To Dråper Vann’’. Bez obzira na njihove godine, simpatični duo, Marcus & Martinus, već iza sebe ima zavidni broj utakmica u nogama – gotovo pola svog života pišu, pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, a njihova se fan baza iz dana u dan planetarno širi.

Kako bi se približili svojim obožavateljima diljem svijeta, dečki su u svibnju 2016. godine, u suradnji s Madconom, izdali svoj prvi singl na engleskom jeziku, naslova “Girls” i njime osvojili prvo mjesto na svim norveškim glazbenim ljestvicama. Pop scenom su nastavili žariti i paliti pjesmama “Heartbeat”, “I Don’t Wanna Fall in Love” te plesnim hitom ‘’Light It Up’’. Zahvaljujući iznimnom talentu, karizmi i internacionalnoj podršci obožavatelja, Marcus i Martinus postali su najveća skandinavska glazbena senzacija, kakvu nitko nije vidio godinama.

U međuvremenu su izdali svoju biografiju “Vår Historie”, najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, pripala im je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir, a ove su se godine čak pojavili uživo na Eurosongu, kako bi ostatku svijeta priopćili bodove koje je finalistima dala njihova rodna Norveška. Tom su prilikom također svima jasno dali do znanja kako se na pozornicu Eurovizije namjeravaju vratiti što prije, i to u ulozi natjecatelja.

Nakon “Together” turneje, pred njima je sada prva europska turneja – Moments Tour 2018, nazvana prema najnovijem, istoimenom albumu. Dečki ne skrivaju uzbuđenje:

“Imamo najveće fanove na svijetu! Oduševljeni smo što ćemo ponovno nastupiti pred njima, a show koji donosi Moments Tour bit će veći i bolji nego ikada prije”, kaže Martinus Gunnarsen.

“Vrlo smo uzbuđeni što se na našu Moments Tour dodaje sve više gradova, i ne mogu dočekati da posjetimo naše obožavatelje u svim zemljama”, kaže Marcus Gunnarsen.

Odluku o tome u koje će krajeve putovati u sklopu nove Moments turneje, dali su u ruke svojim obožavateljima, takozvanim “MM’ers”-ima. Pokrenuli su akciju #mm2me u kojoj su se fanovi iz raznih zemalja borili da koncertni show ovog dvojca dovedu upravo u svoju zemlju. Među izabranima svojom su se vatrenošću istaknuli i obožavatelji iz Hrvatske!

Tinejdžerska pop senzacija, Marcus & Martinus, 27. 03. 2018. dolaze u zagrebački klub Aquarius!

Turneja je već rasprodala velike arene u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj, gdje su se ulaznice razgrabile u manje od 10 minuta! Ovo će zasigurno poslati jasnu poruku svima onima koji žele osigurati svoje mjesto u prvim redovima na koncertu u Zagrebu. Također će posjetiti Njemačku, Švicarsku, Austriju, Sloveniju, Srbiju, Grčku, Češku i Poljsku.

Priča o Marcusu & Martinusu, priča je o dvojici običnih norveških dječaka koji su se preko noći pretvorili u ogromnu tinejdžersku pop senzaciju. Nastavljaju osvajati srca obožavatelja i sada ih više ništa ne može zaustaviti. Njihova priča tek počinje…

Ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima od petka 24. studenog 2017. u 12 sati. Pretprodaja počinje već sutra, 21. studenog u 12 sati.

Oglas

Komentiraj

komentari