Testirajte svoja osjetila na znanstvenom adventu uz Profil Klett

Na znanstvenom pikniku koji se održava već četvrti put zaredom 11. i 12. prosinca na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu broj 6, posjetitelji će imati priliku vidjeti koliko znanost i učenje mogu biti zabavni.

Izdavačka tvrtka Profil Klett ponosni je partner  manifestacije i zlagač, a ujedno i izdavač koji je plasirao prvu softversku multimedijalnu platformu za digitalno učenje.

Na  izlagačkom prostoru Profila Klett koji nosi naziv Znanstveni advent, posjetitelji će se moći u toplom adventskom okruženju upoznati sa više osjetilnim metodama učenja. Jedna od promotivnih aktivnosti je i zabavni nagradni natječaj božićne tematike putem kojeg će posjetitelji moći testirati svih pet osjetila. Nagrada je simulacija gledanja filma s površine Mjeseca posebnom opremom Legame studija. Simulirano je razgledavanje Dioklecijanove palače u 3D tehnici u trajanju od dvije minute, a nakon odgledanog filma posjetitelji će na poklon dobiti vrijedne kodove za digitalni udžbenik, kako bi i dalje nastavili sa učenjem kroz zabavu.

Ovakvo učenje i novi multimedijalni udžbenici predstavljaju značajan iskorak u usporedbi s dosadašnjim multimedijskim sadržajima, a korisnici imaju mogućnost pregledavanja stranica jedne za drugom, poglavlje za poglavljem ili po proizvoljnom redoslijedu.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari