Think pink!

U ponedjeljak, 26. rujna 2016., u 11 sati na atletskom stadionu Mladost  u Zagrebu održana je humanitarna kampanja Darujmo ružičasti život. Naši poznati sportaši, Sandra Perković, Goran Čolak, Luka Bukić, Slaven Rimac, Zoran Primorac, Mate Skelin, Ivana Brkljačić i drugi štafetnom utrkom najavili su i podržali  humanitarnu kampanju Darujmo ružičasti život u kojoj će se skupljati novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Umjesto sa štafetom, sportaši su, simbolično, trčali sa Solgarovom bočicom Skin, Nails and Hair proizvoda, ukrašenom ružičastom vrpcom, koju su, kao i svake godine, šivale vrijedne radnice Udruge Kamensko.

Sandra Perković Solgarovu bočicu uručila je predsjednici Europe Donne Hrvatska, doc. dr. sc. Vesni Ramljak, koja je skrenula pozornost na činjenicu da je potrebno neprestano osvješćivati žene, ali i muškarce, o važnosti prevencije i brige o vlastitom zdravlju.

Kampanju je u veljači 2013. godine pokrenula udruga Europa Donna Hrvatska, a već treću godinu zaredom priključio se Solgar – vodeći svjetski proizvođač dodataka prehrani. Tijekom listopada, od svake prodane bočice proizvoda Skin, nails and Hair Solgar će donirati 10 kuna Europi Donna Hrvatska.

Svi vi dobri ljudi i oni koji mislite da jeste, pa čak i ono koji niste:)….posegnite u džepove. Listopad je mjesec posvećen borbi protiv raka dojke, a 1.10. 2016.g. na Cvjetnom trgu u Zagrebu održat će se 17. po redu Dan ružičaste vrpce, a pozvani ste svi. Dakle, sad je pravi tren za pomoć. Zapravo, uvijek je pravo vrijeme za pomoć.

Petra Milatović

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaTime to move
Slijedeća objavaNIVEA Dječji tjedan u listopadu