U Baby Center stiglo proljeće!

Zagreb – 26. ožujak, 2022. – Djetinjstvo bez igre i prijatelja, bez druženja je nezamislivo! Igra je primarni način učenja o sebi, drugima i okolini; univerzalna je, svoj djeci poznata, instinktivna te bitan dio odrastanja i formiranja osobnosti. Osim motoričkih vještina, kroz igru djeca se uče primjerenom ponašanju, pravilima ponašanja, društvenim pravilima zajednice, odnosu prema drugima te se jača samopouzdanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Najčešće pitanje koje muči svakoga roditelja je ono  kako odabrati dobru igračku. Ukratko, važno je da je primjerena djetetu vodeći računa o interesu djeteta, njegovoj dobi, sigurnosti, te i vrsti aktivnosti na koji potiče dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Budući da su stigli ljepši dani, vrijeme je da započnemo s igrama na otvorenom: nogomet, košarka, tenis… Ma svi onu sportovi koji će uključiti bacanje lopte su dobrodošli, pa i neki od onih koje ste i vi sami igrali, primjerice između dvije vatre. Vijače, kuglanje… bezbroj je mogućnosti za boravak na otvorenome.

Za one nešto mlađe, još ako imaju vlastito dvorište, tu su ljuljačke, tobogani, mali pješčanici…

Naravno, možete se družiti i na kotačima. Baby Center nudi bogat izbor guralica, automobila, biciklića, romobila, rola i tako zna čega sve ne! Tekst bi bio predugačak kad bismo vam nabrojali što sve možete pronaći u našim dućanima. Zato dođite i pronađite odgovarajuće igračke za vaše mališane. Prije odlaska u kupovinu prelistajte novi proljetni katalog: Vrijeme je pokreni se – Katalog

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Center Hrvatska (@babycenter_hrvatska)

Ostalu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Oglas

Komentiraj

komentari