U CINESTAR, PA U ŠKOLSKE KLUPE

Uz zabavni vikend, nova školska godina počinje bez muke!

CineStar ima sjajno rješenje kako opustiti i razveseliti djecu i tinejdžere koje očekuje početak nove školske godine!

cinestar

Ovoga vikenda, 5. i 6. rujna sva CineStar kina pripremila su atraktivnu akciju U CineStar, pa u školske klupe kada će u vremenu od 11 do 17h ulaznice za sve projekcije biti samo 20 kn po osobi u sklopu matineja i obiteljskog paketa ulaznica! Tako će po ovoj uistinu povoljnoj cijeni roditelji i njihovi mališani moći pogledati fantastičnu, nevjerojatnu animaciju Mune: Čuvar mjeseca, legendarne Malce i neobična mjesta unutar uma u priči Izvrnuto obrnuto, a oni malo stariji zasigurno će se počastiti ulaznicama za Marvelove najdugovječnije junake Fantastičnu četvorku, najbolji ljetni party film We Are Your Friends ili neke od ostalih akcijskih kino-hitova poput Šifre U.N.C.L.E., Hitman: Agent 47 i mnogih drugih!

Uz povoljnu cijenu kino-ulaznica najzabavniji dan postat će još bolji jer će se svi posjetitelji moći družiti i fotografirati sa jedinstvenim CineStar maskotama kao što su CineStar Man, simpatične žute Zvjezdice i ostali omiljeni likovi, a sve školarce očekuju i cool pokloni partnera UHU i Školske knjige.

Zasigurno smo vam dali dovoljno razloga da na kalendaru zaokružite 5. i 6. rujna jer uz akciju U CineStar, pa u školske klupe nova školska godina počinje bez muke!

Oglas

Komentiraj

komentari