U HRVATSKU STIGLI DORO MOBITELI PHONE EASY 632 i 530X za osobe starije dobi

doro2Na naše tržište su napokon stigli Doro mobilni uređaji osmišljeni posebno za starije osobe koji odgovaraju potrebama zlatnih godina. Uz Doro DNA obilježja koja uključuju veliki ekran i tipke, jednostavne funkcije te glasan i jasan HD zvuk, uređaji su prilagođeni željama i mogućnostima treće dobi.

Kako godine nikako ne bi smjele biti prepreka aktivnom i ispunjenom životu, Doro je u svoje uređaje integrirao sigurnosne dodatke poput S.O.S. gumba i GPS lociranja, a svi su mobiteli kompatibilni sa slušnim aparatom (HAC). Odlikuju se elegantnim i ergonomskim dizajnom te su opremljeni stanicom za punjenje mobitela, kamerom s mogućnošću video snimanja, navigacijom, snimalicom govora, speakerphone opcijom, vibracijskim alarmomi svim ostalim aplikacijama potrebnim za organizaciju svakodnevice, dok izdrživa baterija omogućuje čak 600 minuta razgovora!

Doro mobilne uređaje karakterizira niz svojstava poput GPS funkcije i mogućnosti slanja i primanja mailova s modelom PhoneEasy 632, dok se posebnosti modela PhoneEasy 530X nalaze u zaštiti protiv prskanja te velikom displayu u boji (2.4”).

„Danas se često može čuti kako tehnologija narušava osobne odnose, no ljudi zaboravljaju na sve divne mogućnosti koje nam pruža moderno komuniciranje! Primjerice, često brinem za svog 94-godišnjeg oca koji živi sam izvan Zagreba i jako je važno da se redovito čujemo. Također, kada djeca i unučad moje prijateljice putuju na more, ona brine jesu li sigurno stigli na odredište. Isto tako, oni brinu je li kod nje sve u redu. Uz Doro mobitel nema takvih neizvjesnih situacija jer nam par razmijenjenih poruka (ili fotografija!) svima daje mir i priliku za potpuno opuštanje i odmor.“ – izjavila je Mira Čokić (67), korisnica Doro mobilnog uređaja, predsjednica udruge Prava u starosti i urednica portala za treću dob Dug život.

„Iznimno nam je drago što smo naše uređaje predstavili i hrvatskim korisnicima. Imajući na umu da 19% hrvatskog stanovništva čine osobe starije od 65 godina, veseli nas predstaviti mobitele koji mogu unaprijediti kvalitetu života gotovo petine Hrvata“, izjavio je Francois Jacob, regionalni menadžer tvrtke Doro.

Švedska tvrtka Doro koja posluje u 40 zemalja svjetski je tržišni lider u proizvodnji mobitela za starije osobe. Hrvatskoj su svoje proizvode predstavili u lipnju, a od sada su dostupni u prodaji u Simpa paketu po cijeni od 798,00 kn za Doro PhoneEasy 632 i 598,00 kn za Doro PhoneEasy 530X. Isti uređaji dostupni su u Hrvatskom Telekomu po cijeni od samo 18,00 kn uz tarifu Najbolja Pričam!

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari