U obitelji gibona razdor

Zagreb, 15. studenoga 2018. – U Zoološkom vrtu grada Zagreba je napeto, dok su na stadionu s druge strane Maksimirske ceste u tijeku posljednje pripreme za večerašnji sraz reprezentacija Hrvatske i Španjolske u Ligi nacija.

 Prognoziranje pobjednika utakmice unijelo je razdor u obitelj gibona. Kent je izabrao kutiju sa španjolskom, a njegova partnerica i kćeri onu s hrvatskom zastavom.

Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba je rekao:  „Kent rijetko griješi, ali ovaj put vjerujemo ženskoj intuiciji. Kulička te kćeri Fiona i Salvadora složne su oko pobjede Vatrenih. Fiona već dulje vrijeme tati želi oduzeti prognostičarsku palicu, a Salvadori je ime nadjenuo Yuri Cortez, fotoreporter Agence France-Presse kojeg su naši reprezentativci srušili slaveći ulazak u završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Vjerujemo zato da su cure točno nanjušile da će večeras slaviti aktualni doprvaci svijeta!“

Kako bi posjetitelje potaknuo da idućih dana srcem budu uz Vatrene, Zoološki vrt grada Zagreba do nedjelje omogućuje popust od pet kuna na ulaznice svima koji u Vrt dođu s nekim obilježjem hrvatske reprezentacije.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar