U Samoboru se u subotu može doživjeti božićna čarolija!

Dani otvorenih vrata tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla do petka su namijenjeni poslovnim suradnicima, a u subotu od 9 do 18 sati atraktivne svjetlosne dekoracije mogu razgledati građani.

Pri proizvodnji svjetlosnih dekoracija sve se veća pozornost pridaje ekologiji. Novi svjetlosni ukrasi koji tijekom božićnih blagdana krase gradove, trgovačke centre, hotele i restorane, trebaju trošiti što manje električne energije te se proizvoditi od biorazgradivih i recikliranih materijala. Upravo to je istaknuto na otvorenju Dana otvorenih vrata tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla u Samoboru.

„Blachere Illumination prvi je uveo LED rasvjetu kao normu u proizvodnji svjetlosnih dekoracija. Prije dvije godine u svoj je proizvodni proces uveo Bioprint, izradu dekoracija od šećerne trske, a ove godine Recyprint, tj. proizvodnju dekoracija od iskorištenih plastičnih boca. Kao podružnica francuske grupacije Blachere Illumination, najvećega europskog proizvođača svjetlosnih dekoracija, njezine inovacije želimo predstaviti ovom dijelu Europe te potaknuti gradove i tvrtke da pri svjetlosnom uređenju budu obzirni prema prirodi. Gajenju blagdanskog duha u svojoj sredini time daju novu vrijednost. Što se ostalih trendova u uređenju svjetlosnim dekoracijama tiče, među glavnima su romantika i toplo bijelo svjetlo”, kazao je Željko Fresl, izvršni direktor tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla.

Dani otvorenih vrata traju do subote. Radnim danom tvrtku posjećuju poslovni suradnici, a u subotu je od 9 do 18 sati otvorena za građane.

Uz mnoštvo božićnih motiva tamo su mogu razgledati i velike svjetlosne dekoracije u obliku životinja koje su zimus krasile Polarni advent u Divljem srcu grada.

„Zahvalni smo što su ove dekoracije pridonijele uspjehu Polarnog adventa u Divljem srcu grada, najuspješnijeg adventa koji je u Hrvatskoj organiziran u posebnim epidemiološkim uvjetima. Nadamo se da ćemo s tvrtkom Blachere Illumination – Gospodari svjetla nastaviti suradnju i u organizaciji iduće adventske manifestacije jer nas spajaju mnoge zajedničke vrijednosti – od brige za prirodu do želje da na najljepši način širimo blagdanski duh“, rekao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Uz božićne dekoracije posjetitelji mogu razgledati i uskršnje i proljetne ukrase te svjetlosne dekoracije za druge prigode i tipove događaja.

Tvrtka Gospodari svjetla od 1999. godine se bavi svjetlosnim dekoracijama, a prošle je godine postala podružnica grupacije Blachere Illumination. Time se poslovanje tvrtke proširilo na cijelu jugoistočnu Europu.

Oglas

Komentiraj

komentari