U suradnji s Egmontom darujemo vas odličnim ljetnim štivima za mamu i dijete!

Uskoro vas darujemo odličnim naslovima za bezbrižno opuštanje i čitanje na moru ili kod kuće. Pratite nas putem Facebook stranice, a evo o kojim knjigama se radi.

NATASHA LESTER: FRANCUSKA FOTOGRAFKINJA

New York/Pariz, 1942.: Kada Amerikanka Jessica May stigne u Europu kako bi pisala o ratnim zbivanjima, većina vojnika odlučna je u namjeri da joj zagorča život na svakom koraku. Troje prijatelja u paklu rata donijet će joj utjehu i potrebnu podršku. Novinarka Martha Gellhorn naučit će je kršiti pravila. Kapetan Dan Hallworth odvest će je na mjesta gdje se događaju priče vrijedne objavljivanja, a malena Victorine, ratno siroče koje odrasta u vojnoj bolnici, naučit će je ljubavi. Uspjeh koji slijedi ima visoku cijenu…

Francuska, 2005.: Desetljećima nakon Drugog svjetskog rata australska kustosica D’Arcy Hallworth dolazi u predivan francuski dvorac kako bi uredila fotografsku ostavštinu nepoznatog ratnog umjetnika. Ono što započinje kao zanimljiv posao dovest će D’Arcy do otkrića identiteta fotografa i zauvijek joj promijeniti život.

Kroz ratom razorenu Europu, od Italije do Francuske, roman Francuska fotografkinja priča nam priču o hrabrosti, ljubavi i oprostu. Roman je nagrađen uglednom nagradom RoNa’s za najbolji ljubavni roman 2020. godine.

SUPERZABAVA: RAYINA PUSTOLOVINA

Upoznaj odvažnu Rayu i njezine fantastične prijatelje! Bojice u ruke i uskoči u pustolovinu! Kada se umoriš, čekaju te prekrasne naljepnice za još malo zabave!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 31. srpnja je Jadranka Maljković. Molimo dobitnicu da se javi u inbox 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari