U tijeku je besplatno testiranje sluha

Inicijativa se provodi u svim Neuroth slušnim centrima i namijenjena je svima koji upotrebom dva slušna pomagala žele postići bolje razumijevanje, a time i bolju kvalitetu života. Tvrtka Neuroth poziva sve zainteresirane da što prije rezerviraju svoj termin za besplatno testiranje sluha.

Ako vas ili neku vama blisku osobu muči razumijevanje tijekom razgovora, tvrtka Neuroth slušna pomagala vas poziva da se uključite u inicijativu Bolje razumjeti.  Jer tko dobro čuje taj bolje razumije.

Inicijativa obuhvaća tri koraka:

–       Besplatno testiranje sluha u najbližem Neuroth centru

–       Isprobavanje svjetskog noviteta na području slušnih pomagala

–       Bolje razumijevanje

Neurothova inicijativa Bolje razumjeti nastavlja se na prvo veliko hrvatsko istraživanje sluha koje je provedeno u suradnji s Hrvatskim društvom za audiologiju i fonijatriju. U istraživanju je sudionicima po prvi put omogućeno nošenje dva slušna pomagala kako bi se ocijenio utjecaj slušanja na oba uha na kvalitetu života osoba oštećenog sluha. I u inicijativi Bolje razumjeti svi sudionici će, također, tijekom dva tjedna moći koristiti dva slušna pomagala, a tvrtka Neuroth omogućuje isprobavanje svjetskog noviteta na području slušnih pomagala.

Tijekom prvog velikog hrvatskog istraživanja sluha, koje je provedeno prije nekoliko mjeseci, a čiji će rezultati biti predstavljeni krajem godine, uvjerili smo se još jednom u osjetno poboljšanje kvalitete života sudionika istraživanja. Zato smo omogućili nastavak putem inicijative Bolje razumjeti. Vodimo se uvjerenjem da je bolje razumijevanje neophodno za kvalitetu života u svim segmentima i bez obzira na dob. Cilj inicijative je, također, kod osoba oštećenog sluha i njima bliskih osoba osvijestiti potrebu za pravodobnim reagiranjem na slabiju čujnost jer je problem u većini slučajeva u potpunosti rješiv uz pomoć suvremenih i tehnološki naprednih slušnih pomagala koji su nam na raspolaganju“, izjavila je Iva Šimunec, direktorica Neurotha za Hrvatsku.

Osim mogućnosti da značajno unaprijede razumijevanje i kvalitetu života, svi sudionici će na dar dobiti zanimljivu društvenu igru u kojoj će cijela obitelj moći uživati igrajući se prepoznavanjem zvukova.

Tvrtka Neuroth je od početka svog rada u Hrvatskoj uvela beskompromisnu razinu kvalitete i standard usluge koji su sinonim za Neuroth diljem Europe. To podrazumijeva tim educiranih stručnjaka, te vrhunski uređene centre od kojih je svaki opremljen slušnom kabinom. Prošle godine u Zagrebu je otvoren i prvi slušni centar u Hrvatskoj specijaliziran za dječju akustiku. Tvrtka Neuroth stoga poziva sve zainteresirane da se jave u najbliži Neuroth slušni centar, besplatno testiraju sluh i prijave se za probno nošenje slušnih pomagala za oba uha.

Oglas

Komentiraj

komentari