U zagrebačkom Hoću knjigu Megastoreu održano treće Torbiranje!

U zagrebačkom Hoću knjigu Megastoreu održano treće Torbiranje – modna revija školskih torbi i pribora!

Polazak u prvi razred osnovne škole veliki je trenutak u životu i djeteta i cijele obitelji. Dijete se prvi put susreće s novim pravilima ponašanja, novim licima, prostorom, obavezama… Pritisak oko pripreme za školu  mnoge roditelje uznemirava, bilo da se radi o prvašićima ili djeci starijih uzrasta, što je osobito aktualno u vrijeme pandemije koronavirusa.
Što god da se dogodi s ovom školskom godinom, uz nas ćete biti spremni, pa nismo propustili priliku organizirati,  uz epidemiološke mjere, malu, slatku modnu reviju školskih torbi i pribora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

@ritermala ❤️❤️❤️ @hocuknjigu i #torbiranje #tisicudesna #fashion #kidstagram #backtoschool

Objavu dijeli She.hr (@she.hr)

Modnu reviju su nosili mališani agencije Fashion Team Kids te pokazali brendove najkvalitetnijih i najmodernijih školskih torbi Belmil, Wave, Connect, Santoro, Herlitz, Target te posebne školske mape i kutije izdavačke kuće edukativnih materijala Profil Klett.
„Školarci, bilo da tek kreću u prvi razred ili da su tinejdžeri, najviše biraju torbu prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe svjesni tereta koji će školarci nositi čitave godine.  Sve češće je prisutna tema težine školskih torbi i kakvo opterećenje ona uzrokuje na dječjim leđima“, pojašnjava Zvonko Čubrić, jedan od suvlasnika knjižara Hoću knjigu. Dodaje kako je i u ponudi i veliki izbor ostalog pribora prepun zanimljivih likova koja vesele djecu.

Mališani agencije Fashion Team Kids prošetali su i središtem Zagreba, a prolaznici su uživali u šarenilu i veselju školaraca.
Sudeći po brojnim reakcijama, većina roditelja podržava povratak djece u školske klupe, jer škola nisu samo učenje i ocjene; škola je druženje, zafrkancija, zaljubljivanje, zajednički izleti, sitni nestašluci, nogomet ili košarka… Pitali smo i djecu, što ona žele? Odgovori na školskoj ploči Hoću knjigu, znače samo jedno –  djeca vole školu!
Još uvijek traje ljetna nagradna igra u Hoću knjigu knjižarama
Hoću knjigu je organizirao i vrijednu nagradnu igru „Opremi svog školarca od glave do petice“ koja traje do 31. kolovoza. Sretni dobitnici mogu osvojiti dvije školske torbe uz poklon bon od 500 kn u Hoću knjigu, četiri knjiška poklon paketa ili osam vrijednih igrački ili društvenih igra.
Sudjeluju svi kupci koji ostvare kupovinu u minimalnom iznosu od 150 kuna te ispune kupon i predaju ga u nekoj od poslovnica Hoću knjigu!
Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.

Oglas

Komentiraj

komentari