UberADVENT u Zagrebu

Uber ovog Adventa korisnicima nudi vožnju električnim rikšama

Načini na koje se ljudi kreću gradom diljem svijeta, mijenjaju se iz dana u dan. Slično tako, tradicionalno slavljenje Adventa iz godine u godinu sve je popularnije u Zagrebu.

Upravo zato Uber je svim korisnicima u Zagrebu omogućio novu uslugu – UberADVENT.

Radi se o električnim rikšama koje će korisnici putem Uber platforme moći naručivati za vrijeme trajanja Adventa od 14 sati do ponoći. Svaka rikša bit će numerirana, a korisnicima će se broj rikše prikazati u samoj aplikaciji.

“U svakom gradu u kojem Uber posluje, nastojimo postati sastavni dio tog grada. Zagreb je već dvije godine za redom osvojio nagradu za najbolji Advent prema anketi portala European Best Destinations. Time je prestigao 21 europski grad koji su se prošle godine natjecali za nagradu. UberADVENT je naš doprinos turističkoj ponudi Zagreba jer želimo da i ove godine Advent u Zagrebu bude još zanimljiviji svim građanima ali i brojnim turistima koji posjećuju Hrvatsku”, rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

UberADVENT bit će dostupan svim korisnicima koji će uslugu moći naručiti u strogom centru grada Zagreba. Tako će se, primjerice od glavnog trga moći voziti se rikšom do Gornjeg grada ili Britanskog trga, Glavnog kolodvora odnosno Trga Kralja Tomislava.

Cijena usluge je 2,5 kune po minuti vožnje, a korisnici će je moći naručiti u radijusu od jedan kilometar od Trga Bana Jelačića. U svaku rikšu stane najviše dvoje ljudi. Kako bi korisnicima tijekom vožnje bilo još udobnije, svaka će imati i deke za pokrivanje.

Za sve koji ne znaju, Uberova aplikacija može se preuzeti na uber.com/app.

Oglas

Komentiraj

komentari