Udruga Praktikum tijekom školskih praznika organizira zimski program „Zagreb, tak imam te rad!“

Program namijenjen za djecu osnovnoškolce uključuje istraživanje i upoznavanje  Zagreba kroz edukaciju i zabavu

5. prosinca 2017.  – Zimski program Udruge Praktikum osmišljen je u svrhu istraživanja i upoznavanja Zagreba iz dječje perspektive. Djeca će kroz pet dana, u tjednu od 08.01. do 12.01.2018., gledati izložbe u muzejima, provoditi likovne radionice na temu velikih umjetnika, upoznavati Zagreb kroz zanimljive priče, učiti kroz zabavu i gledati  kultne dječje filmove.

Zimski program je za djecu osnovnoškolce koja će imati priliku upoznati Zagreb iz dječje perspektive, družiti se s ekipom i svaki dan raditi nešto zanimljivo i edukativno. Posjetit će više zagrebačkih muzeja, uživati u slobodnoj igri u prirodi, upregnuti moždane vijuge uz didaktičke igre, a uz stručno vodstvo na kreativan i zabavan način upoznat će se s različitim tehnikama učenja – planiranje vremena, izrada mentalnih mapa, metodama učenja i tehnikama pamćenja. Na likovnim radionicama u muzejima djeca će svoju kreativnost izražavati inspirirani umjetničkim djelima.

Predviđeno je vrijeme i za opuštanje – ručak, gledanje kultnih dječjih filmova, a potom slijedi promišljanje i rasprava o porukama filma. Program uključuje zabavu, grupne edukativne i kreativne igre. Moguće je sudjelovati cijeli tjedan ili određene dane po odabiru. Prijave na info@udruga-praktikum.hr

Udruga Praktikum je edukativno zabavni centar za djecu i mlade koji potiče kreativnost. U prostorima Praktikuma održavaju se dramske i filmske radionice, likovne radionice, radionice pjevanja, glazbene radionice, treninzi i programi pomoći u učenju, vedska matematika, abakus i pripreme za upis u školu. Uz edukativno zabavni dio, osmišljava i provodi aktivnosti i projekte podržane iz nacionalnih i EU fondova iz područja kulture i umjetnosti, promiče cjeloživotno obrazovanje kroz neformalno obrazovanje djece i mladih.

Oglas

Komentiraj

komentari