Udruga „RTL pomaže djeci” slavi deset godina djelovanja

Udruga „RTL pomaže djeci” ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge.

Zagreb, 8. veljače, 2017. –Nakon više od dvanaest godina djelovanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS, najavljuju pravi modni spektakl. Prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstavit će žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017. u Muzeju automobila Ferdinand Budicki u četvrtak, 2. ožujka s početkom u 20 sati.

Ovaj je popularni dvojac svojim revijama oduvijek pomicao granice, a prepoznatljivi zabavni show, razrađen do najsitnijih detalja, ove će godine imati i humanitarnu notu. Naime, udruga „RTL pomaže djeci” ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge. Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kuna službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica.

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji će se pridružiti na pisti s novom generacijom Mercedes-Benz E-klase, zatim Nivea koja donosi dodatni retro prizvuk svojom linijom Hairmilk proizvoda za njegu kose te Teta Violeta čiji su Limited Edition Pure Love i Sweet Impulse omekšivači osmišljeni kao luksuzan tretman za omiljene komade odjeće te ih preporučuje ELFS. Tu su još i Jana Kolagen Beauty, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Oglas

Komentiraj

komentari