Uljepšajmo njihov svijet

21. ožujka 2017., Vanna će održati koncert u sklopu humanitarne akcije za pomoć Udruzi za sindrom Down – Zagreb.

Zagreb, 10. veljače 2017. Rotary klub Zagreb Gradec, Adria Media Zagreb sa svojim najtiražnijim magazinom Story i Vanna predstavili su humanitarnu akciju “Uljepšajmo njihov svijet” u sklopu koje će na Svjetski dan sindroma Down, 21. ožujka 2017., Vanna održati koncert u dvorani Vatroslav Lisinski. Sva sredstva prikupljena ovom akcijom namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb kojima će se angažirati i educirati dodatni terapeuti za rad s najmlađom i najosjetljivijom djecom sa sindromom Down.

Djeci sa sindromom Down, kojih u Zagrebu trenutno ima više od 400, na raspolaganju je premalo asistenata i terapeuta, a posebno su izloženi oni najmlađi koji nisu u mogućnosti u pravilnim i dovoljno čestim intervalima raditi sa rehabilitatorima i logopedima kako bi se na najbolji način razvile njihove psihofizičke sposobnosti. Upravo zato akcija “Uljepšajmo njihov svijet” prikuplja sredstva za razvoj programa rane intervencije koja će značajno unaprijediti razinu skrbi koja će biti na raspolaganju najmlađim Downićima i njihovim obiteljima.

Vanna je prigodom predstavljanja humanitarne akcije istaknula kako je ovaj koncert idealan projekt. „Prvi je dan proljeća, Svjetski dan sindroma Down i ujedno rođendan moje kćeri stoga će to zaista biti poseban dan za mene i nisam dvojila ni trenutka zbog straha da netko drugi ne zauzme moje mjesto. Velika dvorana Lisinski, orkestar i jedna prekrasna priča. Deset od deset ako mene pitate.“

Humanitarni koncert održat će se 21. ožujka 2017. u 19:30 sati, a karte su dostupne već danas po cijeni od 120 do 180 kuna. Sav prihod od ulaznica bit će doniran Udruzi za sindrom Down – Zagreb čiji je cilj i misija poticanje punog uključivanja osoba sa sindromom Down u sve segmente života zajednice i pružiti im tretmane prilagođene njihovoj dobi i uzrastu.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari