Upoznajte FORTY – prvi hrvatski premium brand odjeće za suvremeno majčinstvo

FORTY maternity & nursing je prvi hrvatski premium brend koji donosi opuštenu, udobnu i profinjenu odjeću za suvremeno majčinstvo! Imajući na umu današnji tempo života i potrebe modno osviještenih trudnica i mama, FORTY koristi samo pomno odabrane certificirane tkanine ili tkanine sa ‘mrtvih zaliha’ europskog porijekla, a ističe se originalnim dizajnom te jedinstvenim detaljima s daškom ‘cool vibre’ bez kojeg jednostavno nećete moći kroz 40 tjedana trudnoće, za vrijeme dojenja, ali i dulje.

FORTY proizvodi male količine, često i limited edition modele te se svrstava u male dizajnerske brendove koji teže održivosti, te njeguju i etičku modu vodeći računa da su svi partneri u lancu proizvodnje zadovoljni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FORTY maternity & nursing (@fortymaternity)

Prva kolekcija brenda FORTY maternity & nursing pod nazivom Embrace osmišljena je kao kombinacija ležerne 24/7 i business – casual trudničke odjeće koju ćete željeti nositi uvijek i svugdje.

‘Težili smo osmisliti komade koji će biti nosivi za vrijeme trudnoće, dojenja, ali i nakon, tako da se većina FORTY komada može koristiti i bez trudničkog trbuščića. Veliku pažnju pridajemo odabiru tkanina koje moraju biti ugodne, udobne i nježne za kožu. Jer, ako kroz trudnoću pazimo što jedemo, kakvu kozmetiku koristimo, zašto ne bismo brinuli i o tome koje tkanine stavljamo na kožu!’- ističe vlasnica brenda FORTY maternity & nursing, inače i sama majka troje djece.

Tkanine su pomno birane od proizvođača diljem EU, pa se tako koristi predivan lan i vuneni krep proizveden u Italiji, certificiran eko pamuk s elastinom iz Nizozemske, ali i sanjiva pamuk viskoza iz Francuske. Sve tkanine imaju eko certifikate kojima se garantira humano-ekološki aspekt kvalitete te jamči prijateljsko ponašanje proizvođača prema okolišu, ali i potrošačima.

Kolekcija ‘Embrace’ dizajnirana je na način da se naglasi ženstvenost, predivne obline majčinskog tijela i trbuh kako raste.

Suvremenim pristupom komponiranju elemenata – cargo džepova, elegantnih i chic silueta, jednostavnih krojeva te radosnih, vedrih nijansi boja, u FORTY ‘Embrace’ kolekciji kroz 40 tjedana trudnoće je garantirano da ćete voljeti svoje tijelo koje se mijenja i raste i uživati ga nositi kroz urbane dnevne obaveze.  S posebnim osvrtom na suptilne detalje i nijanse koje unose svježinu u svakodnevne odjevne kombinacije, FORTY odjeća za trudnice i mame koje doje lako se uklapa u svaki životni stil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FORTY maternity & nursing (@fortymaternity)

I konačno smo na tržište donijeli svježinu u ponudi kvalitetne trudničke odjeće i odjeće za dojenje, promišljenog , elegantnog i senzualnog dizajna koji obuhvaća i prihvaća sve veličine i obline i naglašava ljepotu! – ponosno naglašava Dijana, vlasnica brenda FORTY, te dodaje ‘Zahvalna sam na kreativnom ženskom timu koje sam okupila oko ovog projekta – od vrlo talentirane modne dizajnerice Mirne Mihoković koja je vrlo brzo shvatila u kojem smjeru želim ići te mi pomogla da u roku od svega 6 mjeseci realiziramo kolekciju, grafičke dizajnerice Srećke Gmaz koja je pogodila logotip gotovo iz prve, do fotografkinje Sare Moritz koja je ‘imala oko’ za uhvatiti dobre trenutke tijekom snimanja kampanje, a pogotovo tijekom snimanja u studiju gdje su nam modeli bile divne trudnice, u raznim stadijima trudnoće i raznih konfekcijskih brojeva, što je bila moja velika želja – pokazati mame, lijepe, prirodne, jer svaka je trudnoća različita i svaka žena ju drugačije nosi. Zatim su tu bile i šminkerice Iva Rukavina i Kasandra Draganić, te prelijepa trudnica, inače bivši model, a sada poslovna žena i uskoro drugi put majka, Lana Rendulić koja je glavni model prve FORTY kampanje. Također, puno je tu drugih suradnika koji su krojili i šivali, čiji je rad možda i najvažniji, da bi proizvod u konačnici bio izuzetno kvalitetan.’

Embrace – prihvati promjene, obožavaj svoj trbuh, ponosno ga nosi i uživaj u svakom od 40 tjedana trudnoće, i još puno duže!

Stvoreno od mame, za mame!

Oglas

Komentiraj

komentari