UPOZNAJTE ICANDY PEACH KOLICA ZA KOJA SU SE RODITELJI PREDBILJEŽILI TJEDNIMA PRIJE

12.9.2018. – Zagreb  – Kolica odraz su luksuza, anaročito iCandy Peach i zato su ih za svoju djecu odabrali mnogi poznati, kao što su Victoria i David Beckham, Bradley Cooper i Irina Shayk. Ove godine slavni Peach model dolazi u novom izdanju – dizajneri su zadržali roditeljima omiljene značajke kultnih kolica, a uz to su uspjeli dodatno poboljšati njihovu funkcionalnost novim kreativnim i stilskim rješenjima. Tako novi iCandy Peach dolazi s više od 60 izmjena u odnosu na prošli model i s pravom se naziva ‘Redizajnirana ikona’. Ona nude više luksuza i udobnosti za dijete, više prostora za dijete, više prostora za stvari, lakše otvaranje i skidanje prednje ručke, zaključavanje sklopljenih kolica. Uz to produljivi krović s mrežicom i magnetima roditeljima omogućavaju regulaciju protoka zraka i svjetlosti, luksuznije tkanine pridonose estetici i udobnosti, a sada je još lakše kolica nadograditi za dvoje djece različite dobi ili za blizance.

Kvaliteta, inovativnost i sigurnost tvore temeljne principe brenda iCandy, a nova Peach kolica sve to nadilaze jer pružaju još više stila i estetike urbanim roditeljima.  To znači da su kolica još glamuroznija, ali i udobnija za dijete, izrađena od luksuznih tkanina, podstavljena plišom i prošivena za veću udobnost. Košara je sada još veća (duljine je 88 cm) pa ova kolica niti veće bebe neće brzo prerasti. Isti je slučaj i sa sjedećim dijelom, koji je povećan u odnosu na prethodni. Osim toga, novi model iCandy Peach ima povećano podvozje na koje stanu dvije standardne košare, dva sjedeća dijela ili dvije autosjedalice: za vožnju blizanaca ili dvoje djece različite dobi. Prostranost nije ugrozila funkcionalnost. Zbog inovativnog načina sklapanja ova kolica ne zauzimaju mnogo mjesta u stanu ili u automobilu. Po prvi puta kod iCandyja, roditelji će imati mogućnost kreirati vlastita Peach kolica  po narudžbi odabirom svoje najdraže varijante podvozja i boje tkanina. Novi Peach dostupan je u četiri različite boje tkanine i 3 različite varijante podvozja koje se međusobno izvrsno nadopunjuju i time omogućavaju odabir između 12 prekrasnih kombinacija boja.

Kako bi na vrijeme osigurali da po rođenju djeteta raspolažu s ovim ekskluzivnim kolicima za svoje dijete, zainteresirani roditelji već su se prije njihovog dolaska predbilježili na liste čekanja za novi iCandy Peach, a sada je taj kultni model dostupan i spreman za izlazak na gradske ulice. Nova verzija Peach kolica postavlja potpuno nove standarde na tržištu luksuznih dječjih kolica.

iCandy Peach je sada dostupan u hrvatskim trgovinama ekskluzivnom dječjom opremom i na www.icandyworld.com.hr.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari