Upoznajte Petra Zecimira!

Najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća i jedna posve drukčija uskršnja priča!
On je nestašan, impulzivan, nekada pravi vragolan ili jednom riječju, tipični zec adolescent. Ovo nije zeko iz bajki koje su vam čitale mame i bake. Ovo je zec koji će probuditi buntovnika u vama i želju za ludom zabavom.

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 milijuna prodanih knjiga, prijevodi na 36 jezika te 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost jenja. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

No u filmu publiku zabavlja ipak malo drukčiji zec, kako i sami producenti naglašavaju. Petar Zecimir, koji će nas ovog proljeća natjerati na obiteljski odlazak u kino, je vragolast, pomalo zločest i obožava izazivati probleme. Upravo takav zec u ovoj priči suočit će se s velikim životnim izazovima i nevoljama.

Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričana o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

U animirano-igranom filmu Petar Zecimir publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma te likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove, ali i stvoriti nove. Pored Petra Zecimira ludu zabavu osigurat će i Petrovi prijatelji, također iznimno karakteristični i još više zabavni. Ova suvremena animirano-igrana komedija nasmijat će vas do suza.

Animirano-igrani film Petar Zecimir u domaća kina stiže u ožujku 2018. godine!

Oglas

Komentiraj

komentari

PODIJELI
Prijašnja objavaRužičasti oblak na šećernoj vati
Slijedeća objavaTime to move