Upoznajte Zagreb se na trkački način!

Za sve koji traže više od trčanja, koji žele testirati svoje granice adidas Runners Zagreb poziva na prvi trening 6. srpnja 2017.

Zagreb 25.lipnja 2017. Na globalnu kartu adidas Runners zajednice trkača ucrtao se i Zagreb kako bi se motiviralo, podržalo i ujedinilo sve koji traže nešto više od običnog treninga trčanja. adidas Runners je zajednica kojoj se mogu pridružiti svi koji žele i spremni su za intenzivne programe treninga, pomicanje granica vlastitih mogućnosti i zabavu do samog kraja. adidas u suradnji sa stručnim timom kineziologa, nutricionista i fizioterapeuta kreće u trkačku avanturu kakva još ne postoji na ovim prostorima. Centar grada više neće biti rezerviran samo za subotnji odlazak na tržnicu, već i za trening kroz koji ćete upoznati samu dušu Zagreba na novi, trkački način.

Članstvo u adidas Runners zajednici nudi razne pogodnosti poput personaliziranih planova treninga, vođenih treninga snage i kondicije u novootvorenom adidas gymu u Domu sportova, tri trkačka treninga tjedno praćen stručnim adidas Runners Zagreb timom uz nagrađivanje članova koji premaše svoje osobne ciljeve. Tim stručnjaka pod kojim će članovi trčati brže i dalje nego ikad dosad sastoji se od kapetana i kapetanice, trenera trčanja, trenera snage, nutricionista i fizioterapeuta koji će poticati članove zajednice da ustraju u svom napretku, izvuku najbolje iz sebe i da se pri tom dobro zabave jer adidas Runnersi nisu klasična sportska priča već zajednica koja nudi kvalitetne treninge uz zabavne provode i sve to bez naplate članarine.

Magistar kineziologije, istraživač i zaljubljenik u sport koji živi, diše i sanja trčanje, kapetan adidas Runnersa Zagreb Frane Boban prenosit će svoje znanje i vještine te pomoći članovima adidas Runnersa da postignu i ono što su smatrali nemogućim.

Frane će, zajedno s kapetanicom Anjom Vučić i trenerom trčanja Mihaelom Minđekom, zagriženim ljubiteljem kros i planinskih utrka voditi adidas Runnerse Zagreb. Pod sloganom “Life is a sport and sport lives in life” svoju filozofiju trčanja kao optimalnog lijeka za zdravo tijelo i duh objašnjava zdravstveni savjetnik adidas Runnersa Zagreb Igor Latković koji će članovima biti na raspolaganju za dijagnostiku i rehabilitaciju. Da bi trčanje bilo još uspješnije i zabavnije, adidas Runnersi nude i dopunski trening snage pod stručnim vodstvom fitness instruktorice i nutricionistice Marije Andrijašević.

adidas Runners Zagreb poziva vas na prvi trening 6. srpnja 2017., a više informacija o samom projektu, rasporedu i lokacijama treninga, kako se prijaviti i još više možete saznati putem FB stranice https://www.facebook.com/groups/297315550733364/ i web stranice http://www.adidasrunners.hr. Pri tom ne zaboravite da je sve navedeno bez naplate članarine, stoga požurite, prijavite se i ostvarite svoje trkačke ciljeve uz adidas Runnerse Zagreb!

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari