Uskoro nam dolazi GODZILLA II – KRALJ ZVIJERI!

Nakon globalnih uspjeha filmova Godzilla i Kong: Otok lubanja dolazi novo poglavlje u čudovišni svijet Warner Bros. i Legendary Picturesa – Godzilla II: Kralj zvijeri, epska akcijska avantura u kojoj se Godzilla bori protiv najpopularnijih čudovišta u povijesti.

Režiju potpisuje Michael Dougherty, a u glavnim su ulogama: Kyle Chandler, nominirana za nagradu Oscar® Vera FarmigaMillie Bobby Brown, Bradley Whitford, nominirana za nagradu Oscar® Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., nominirani za nagradu Oscar David Strathairn i Ken Watanabe te nominirana za Zlatni globus Ziyi Zhang.

Nova priča prati junačke pothvate kriptozoološke agencije Monarch koja se suočava s grupom mitoloških bića nevjerojatne veličine, uključujući i moćnu Godzillu, koja se suočava s Mothrom, Rodanom i najvećim troglavim neprijateljem – Ghidorahom. Kada se ove drevne super vrste za koje se smatra da su samo mitovi ponovno uzdignu, svi će se boriti za prevlast, uključujući i čovjeka.

Dougherty je režirao film prema scenariju i priči Zacha Shieldsa, Maxa Borensteina, Michaela Doughertyja i Zach Shieldsa, na temelju likova “Godzilla”, “King Ghidorah”, “Mothra” i “Rodan” koje je stvorio Toho Co., Ltd. Film su producirali Mary Parent, Alex Garcia, Thomas Tull, Jon Jashni i Brian Rogers.

Godzilla II: Kralj zvijeri, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 30. svibnja i to u najboljim formatima.

Oglas

Komentiraj

komentari