Uskrsni zec u Zoološkom vrtu

Podjela pisanica stanovnicima Zoološkog vrta, igre i radionice nadahnute zečevima, mnogobrojni atraktivni zabavni sadržaji i darovi iznenađenja za najmlađe – dio je onoga što posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba očekuje na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja.

Tradicionalni program Zekanje u Zoo vrtu nikada nije bio bogatiji.

Ove će godine trajati od 11 do 17 sati. Pisanice će na samom početku programa dobiti kraljevi životinja – obitelj lavova, a posjetitelji će se na Zebrinu trgu moći uključiti u izradu pisanica za druge životinje. Od 13.15 sati njihove će pisanice biti poslužene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, mungosu, smeđem medvjedu i lemurima.

U kojem grmu leži zec, pitat će se djeca na zabavnom poligonu koji im provjerava spretnost. Nešto drugačije prepreke čekaju ih u igri Zeko hop.

U restoranu Kod morskog lava mališani će se moći uključiti u kreativnu radionicu izrade zečjih ušiju, a za uspomenu će se slikati s uskrsnim zecom. Kako je imati njušku i brk, mališani će moći doživjeti zahvaljujući oslikavanju lica.

Udruga Zecovi posjetitelje će upoznavati sa zečevima i kunićima te zainteresiranima pojasniti kakav je kunić kao kućni ljubimac. Među posebno zanimljivim edukacijama je i ona o vidu životinja.

Novu perspektivu na roditeljstvo odraslim će posjetiteljima donijeti edukativna radionica Abeceda roditeljstva – Roditelji 21. stoljeća.

Zmaj Anđelko predstavit će istoimenu društvenu igru, a djeca željna veće fizičke aktivnosti moći će se uključiti u Olimpijadu za najmlađe.

Dobro raspoloženje dodatno će rasplamsati mažoretkinje i mađioničar. Veliki osmijeh na lice djeci će izmamiti i 40 pisanica skrivenih kraj šetnica Zoološkog vrta. Tko ih pronađe, na dar će dobiti slatki paket sponzora.

Zekanje u Zoo vrtu Zoološki vrt organizira u suradnji s portalom Wishmama.hr.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar