Utrke za mame i djecu na Jarunu

Šesta dm ženska utrka koja će se održati u subotu 10. lipnja ove godine seli na Jarun. Tradicionalno obiteljsko-rekreativno druženje koje počinje u 17:00 h, a koje će zaključiti koncert grupe Positivo, održat će se na livadi između ulaza Hrgovići i Hrvatskog sokola.

Na utrci se očekuje više od 5.000 sudionica i malih sudionika koji će trčati u jednoj od tri utrke: natjecateljskoj ili rekreativnoj dm ženskoj utrci ili pak u dm babybonus utrci namijenjenoj djeci od tri do šest godina. Tijekom druženja, sudionice, navijači i posjetitelji moći će obaviti besplatni dermatološki pregled i okušati sreću u nagradnim igrama, dok najmlađe čeka igra u zabavnom parku. Energiju za trčanje osigurat će jela pripremljena od organskih dm Bio proizvoda, a na dobru atmosferu pazit će voditelji Tamara Loos i Saša Lozar.

Sve trkačice očekuju vrijedni pokloni, a deset najbržih u natjecateljskoj utrci osvojit će poklon pakete, besplatno vježbanje u fitness centru te Running Gate tenisice i majice za trčanje. Najbržu trkačicu dm će nagraditi s 3.000 kuna na dm darovnoj kartici, a drugoplasirana i trećeplasirana osvojit će 2.000 kuna, odnosno 1.000 kuna na dm darovnoj kartici.

Program dm ženske utrke:

17:00 h    početak programa, okupljanje i akreditacija;

18:30 h    start: dm babybonus utrka (300 m);

19:00 h    start: dm ženska rekreacijska utrka (cca 2.700 m);

19:45 h    start: dm ženska natjecateljska utrka (cca 6.500 m);

21:00 h    koncert grupe Positivo.

Za sudjelovanje na utrkama moguće se prijaviti do 10. lipnja putem terminala u prodavaonicama dm-a u zamjenu za 50 bodova za ženske utrke, odnosno 25 bodova za babybonus utrku. Navijački dio obitelji u zamjenu za 50 bodova na terminalu može preuzeti kupon za mušku navijačku majicu.

Na sam dan utrke prijave će biti moguće na štandu Europa Donne – hrvatskog foruma protiv raka dojke i to donacijom od 50 kuna za ženske utrke ili 25 kuna za babybonus utrku. Prijavom na štandu Europa Donne trkačice će podržati humanitarnu kampanju “Darujmo ružičasti život” koju je Europa Donna pokrenula s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju uređaja za intraoperativno zračenje.

Dodatne informacije o dm ženskoj utrci i Europa Donni potražite na dm.hr/dmzenskautrka

Oglas

Komentiraj

komentari