Uzročnici nelagode pojave hemeroida o kojima se rijetko priča

Olakšajte svakodnevnu higijenu perianalnog područja

Jeste li znali da su iritacija, svrbež i peckanje perianalnog područja vrlo čest problem koji se povremeno javlja kod čak 45% populacije? Mnogima je to tabu tema koju izbjegavaju u ljekarni, ali i pri posjeti liječniku.

Jedni od glavnih uzročnika iritacije, peckanja i svrbeža često su hemoroidi ili učestale dijareje koji otežavaju potpunu svakodnevnu higijenu nakon nužde. Budući da loša higijena može dovesti do dodatnih komplikacija, jako je važno održavati  pravilnu njegu analnog područja za vrijeme liječenja hemoroida. Kako već ionako osjetljivo analno područje ne biste dodatno nadražili i isušili pranjem klasičnim sapunima, preporučuje se korištenje nježnih tekućih specijaliziranih sapuna.

Ansei Hygieia tekući je kremasti sapun koji olakšava svakodnevnu higijenu perianalnog područja kod hemoroida, posebno kod ljudi koji imaju problema pri defekaciji. Načinjen posebnim sastojcima, reguliranom kiselošću pH (4,4) te uz dodatak tinkture kore hrasta antiupalnog djelovanja, ovaj tekući sapun smanjuje nelagodu. Ne isušuje sluznicu i kožu, osigurava pravilnu higijenu osjetljivog područja i ublažava simptome kao što su iritacija i svrbež.

Za pravilnu njegu, ublažene simptome i ugodniji život.

Dobitnice u darivanju objavljenom 4. ožujka su: Darija Rupnik i Andrea Pohorny. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari