VALAMAR – KOMPANIJA SA VELIKIM SRCEM

Hvalevrijedna inicijativa turističke kompanije Valamar Riviera u sklopu projekta “Tisuću dana na Jadranskom moru”,  pokazala je onu ljepšu, humaniju  stranu društva u kojem živimo.

Danas, kad su ekonomske prilike u kojima živimo sve teže, kada jedva spajamo kraj s krajem- ako i to, obiteljima  samohranih roditelja i jednoroditeljskih obitelji  možda nikada nije bilo tako teško. Kada ljeto pokuca na vrata, mnoge roditeljie muči kako našim najmlađima priuštiti odlazak na ljetovanje, kupanac u moru, ronjenje s maskom ili skupljanje školjkica po plaži?  Kako omogućiti da djeca ponesu  slike s mora, kada se mnoge majke i očevi bore sa pitanjem kako si osigurati egzistenciju.

No u moru loših priča, tužnih sudbina kojima svjedočimo skoro i na dnevnoj bazi, svako malo društvo nam ipak pokaže ono svoje drugo, humanije lice. Jedno od tih „lica“ svakako jest Valamar Riviera.

U sklopu projekta “Tisuću dana na Jadranskom moru”, turistička kompanija Valamar Riviera dodjelila je Udruzi SRETNA MAMA besplatno ljetovanje za 10 osoba (petero roditelja i petero djece) u jednom od svojih hotela u Rapcu i tako pokazala svoje veliko srce te dala podršku aktivnostima Udruge Sretna mama.

Valamar Riviera najveće je turističko društvo u Lijepoj našoj. Svojom kvalitetom, kontinuiranim ulaganjima u objekte i ponudu te stalnim usavršavanjem i razvojem kadrova izgradili su  prepoznatljivi brend koji je sinonim za kvalitetu, pouzdanost i stabilnost, ne samo unutar turističkog sektora, nego i ukupnog poslovnog okruženja, no i humanog aspekta poslovanja.

Valamar Riviera  pokazuje  izuzetnu osjetljivost  glede socijalnih pitanja, a  jedna od takvih akcija je i natječaj za dodjelu donacije za besplatnim ljetovanjem  brojnim Udrugama čiji korisnici spadaju u ranjivu skupinu.

Temeljem  natječaja “Tisuću dana na Jadranskom moru” Udruzi SRETNA MAMA omogućen je besplatan boravak na moru, puni pansion u hotelu Allegro od 21. – 24.lipnja,  koji se u sklopu Valamar Riviere nalazi u Rapcu.

U Udruzi SRETNA MAMA  zavladalo je veliko veselje, jer je većina roditelja i djece koja su otišla na more, u Rapcu doživjela ljetovanje nakon dugo vremena, a neki čak i svoje prvo ljetovanje i boravak na moru.  „Od prvog trenutka osjećali smo se kao u raju“, priča  Ana Mišić predsjednica Udruge SRETNA MAMA.

“Osoblje hotela zračilo je ljubaznošću i dobrotom, no svakako moram spomenuti dragu gospođu Klaudiu Verbanac, direktoricu hotela koja nas je toliko srdačno dočekala da jednostavno nemam riječi kojom bih to opisala, a još manje kako zahvalila.  Uz  uslužno osoblje, na raspolaganju su nam stajale prekrasne i uvijek nasmijane dame  s recepcije, koje  su nam podarile  više od ljubaznosti. Svojim osmijehom, lijepom riječi  simpatične djevojke imaju moć uljepšati početak, sredinu i kraj dana.

Naš dragi Mirsad – šef sale koji nam je priredio srdačnu i toplu dobrodošlicu,  osiguravao nam stol, a djeca su ga naprosto obožavala.        A  kako i ne bi, kad nas je nasmijavao svojim dosjetkama.

Tu su i majstori kuhari koji su spravljali odlične deserte i objede.

Ljubazno osoblje hotela Allegro definitivno nas je razgalilo,  dok su nam na raspolaganju bile sve sadržajne  i zabavne aktivnosti poput aqua aerobika na bazenu, bodyguarda koji je sve pomno pratio i osigurao da sve bude u najboljem redu, svaka mama je imala dvokrevetnu sobu s televizijom”.

Rabac sam po sebi, divan je gradić, a  kako svako mjesto ima svog Giovannija, tako i Rabac ima svog, čudesnog majstora od sladoleda koji može učiniti da kuglice lete po zraku. Pa ukoliko se netko uputi u Rabac, svakako neka prošeta uz rivu gdje su izgrađeni i uređeni novi kompleksi Valamara jer tamo ih čeka majstor od sladoleda koji velikodušno dijeli ogromne kugle sladoleda, a mame uz osmijeh dobivaju gratis koje je zaista teško smazati:). A sve uz šarmantni osmijeh i veliko srce, Giovannija od Rapca.

Ma što reći, osim da je vrijeme provedeno u VALAMAR HOTELU, u Rapcu bilo jednostavno nezaboravan, rajski doživljaj.

I zato neizmjerna hvala kompaniji VALAMAR i osoblju hotela Allegro jer su pokazali  da još ima ljudi koji su spremni boriti se da i drugi osjete  onu ljepšu  humaniju stranu, a roditeljima i mališanima da ponesu nezaboravne slike morskih radosti koje će zasigurno dugo pamtiti.

Evo što je rekla mama Ivana:

Ima ta kompanija Valamar Riviera. Imaju taj hotel Allegro. U Rapcu. Imaju svoj tim. Za koje ne možes reći da vode hotel, nego vode život u hotelu, ljubav s restoranom, razgovor s hranom i prijateljstvo sa svakim gostom. Takvi su nekakvi svi, sa srcem u očima. Zajedništvo u svemu. Ljubav prema životu u svakom njihovom prijemu, u rječima i pogledima kojim vam se pruže kao da ste netko njihov. A jeste iako niste. Postajete isti tren. U hotelu natiskana draga lica. Što te razumiju. Što znaju, i bez riječi. U hotelu, u restoranu, u kafiću, na terasi sa suncem, i vjetrom, i morem. Hvala. Za srdačnost i ljubav. Hvala na dirljivom prijemu. Bilo mi je prelijepo u vašem Gradu. Jer Grad, to ste vi.”

Napisala: Rosie Kugli

 

Oglas

Komentiraj

komentari