Vaši mališani obožavat će ove Havaianasice! Simba, Timon i Pumba na preslatkim modelima!

Havaianas donosi preslatke japanke koje će se naći na wishlisti svih ljubitelja Disneyevih klasika

Havaianas je do sada već mnogo puta pokazao i potvrdio raznovrsnost svojih kolekcija. Ove sezone brend nastavlja u istom tonu pa tako u ponudi možete pronaći razne šarene i zabavne kolekcije za sve uzraste, osobito za najmlađe. Kolekcija koja nam je ovaj put uhvatila pažnju na sebi nosi printeve jednih od najpoznatijih Disneyevih likova.

Ovo ljeto “Kralj lavova” jedan je od najiščekivanijih filmova te su vjerojatno svi uzrasti jedva dočekali njegovu premijeru u kino dvoranama. Nova kolekcija Havaianasa za vaše najmlađe, “Kralj lavova”, predstavljena je u čast 25. godišnjice originalnog animiranog filma. Na ovim preslatkim modelima prikazane su avanture jednih od najomiljenijih Disneyevih likova – Simbe i njegovih nerazdvojnih prijatelja Timona i Pumbe!

Sve kolekcije Hvaianasa uvijek prati prepoznatljiva kvaliteta. Zahvaljujući izradi od kvalitetne brazilske gume svaki model je izrazito udoban i lagan te drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja I “odbija” neugodne mirise. Njihova ponuda je zaista široka te će svatko pronaći nešto za sebe bez obzira volite li jednostavnu i jednobojnu obuću ili onu s otkačenim i veselim printevima.

Kolekcija je dostupna samo u dječjim veličinama, a više informacija o proizvodima i cijenama potražite na:www.havaianas.com

Oglas

Komentiraj

komentari